自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

可以

子爵府

靚apple 發表於 18-9-3 10:43
睇你係咪上台定淨機咁買,如果淨機就真係起碼7000。如果上台既話你上家庭PLAN多上多平,應該連哂回贈同禮物 ...

我用緊smartone家庭計劃呀,plan算抵不過我前排已經上左無得再升級
因為計返數扣哂優惠淨機價大概5700如果可以7000左右放到部野比熟人大家有賺,直接拿cash好過要佢d芝麻綠豆禮物

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

手機一定隨身帶住,要帶多部相機好似好論盡,大機又大舊又多架生,當然對影相執著既朋友會用番大機

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-9-4 00:28
我同佢講去旅行唔想帶相機,佢就話呢部影相最靚,不過最後結論我都係偏向唉瘋架勒
...

硬件外 軟件亦重要 唉瘋軟硬配置適宜

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Poyau 發表於 18-9-4 11:46
硬件外 軟件亦重要 唉瘋軟硬配置適宜

無錯

翡翠宮

回覆樓主:

去旅遊或去大堆朋友會帶相機。尤其大合照更须相機。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 18-9-4 00:28
我同佢講去旅行唔想帶相機,佢就話呢部影相最靚,不過最後結論我都係偏向唉瘋架勒
...

果粉x2

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-9-4 11:53
無錯

男爵府

去外遊始終會帶部三防機仔,影完可以直接過相到手機,又可以夾手機影自拍,最好係唔怕跌又落得水,手機太多個人資料,太易爛太易出事。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 18-9-4 13:12
果粉x2

首頁

尾頁

跳至