自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180906/bkn-20180906121805838-0906_00862_001.html

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

恭喜

侯爵府

回覆樓主

恭喜

水晶宮

回覆 PerryChak 的帖子

恭喜

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

佢同弱雞只可以揀一個, 我寧願弱雞返去專心做賢母多D

子爵府

根據"往績", 佢應該好快黎香港搵錢, 即日來回兩頭撲

大宅

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

話時話, 早兩個禮拜前話佢生左嗰陣 (但轉頭鍾POST相話自己WAITING), 蘋果話有讀者SEND左張全家福俾佢地, 但好似未見過張相, 其實有無登過出黎?

https://hk.entertainment.appleda ... e/20180824/58604828

"事隔個半月,原來嘉欣已經生咗喇,有讀者附上一張貌似啱啱生完B嘅鍾嘉欣攬住B嘅一家四口合照,張相嘅環境就似已經返到屋企,相中素顏嘅嘉欣戴住黑框眼鏡、搵被遮住半裸上身嘅佢瞓喺床上,攬住啱啱出世嘅BB,而旁邊就係老公Jeremy同埋囡囡Kelly,雖然啱啱生完BB,但相中嘅嘉欣精神都算唔錯,而嘉欣同老公Jeremy亦笑晒口咁,流露住幸福嘅神情。"

水晶宮

回覆樓主

好可愛呀!肥嘟嘟!恭喜嘉欣

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

bb好得意

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

sinchui 發表於 18-9-6 16:26

我覺得佢生夠就可以專心返香港搵錢, 應該好快會回歸劇組

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

水晶宮

sinchui 發表於 18-9-6 16:26

果d好搵過拍劇,隨時出活動一陣就袋10萬,慳妹有錢點會唔搵,佢老公又唔係好有錢。

水晶宮

WChan 發表於 18-9-6 16:50
我覺得佢生夠就可以專心返香港搵錢, 應該好快會歸劇組

係就好,其實佢做戲真係好架,唔知點解禁多人唔like佢。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

she007 發表於 18-9-6 17:11
係就好,其實佢做戲真係好架,唔知點解禁多人唔like佢。

如果同班新一代姐仔比, 我都情願睇鍾嘉欣

水晶宮

WChan 發表於 18-9-6 17:14
如果同班新一代姐仔比, 我都情願睇鍾嘉欣

係呀!佢真係好唔錯架,唔會差過杏兒,我兩個都like

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

珍珠宮

stitch2012 發表於 18-9-6 16:20
佢同弱雞只可以揀一個, 我寧願弱雞返去專心做賢母多D

首頁