自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有無人買左呀?

想confirm 下, 係吾係插住ear phone, 電話響, ear phone係吾會有鈴聲架? 得電話會有聲架咋?

佢地cs 話係wor, 係吾係甘既呢?

大宅

係呀,妳唔講又唔覺WOR,頭先試左,係個電話響咋.

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 14:38 發表
係呀,妳唔講又唔覺WOR,頭先試左,係個電話響咋.

下, 原來真係架, 我同個同事都認為crazy, 無可能架麻

個cs 話, 就算吾聽歌, 插住ear phone, ear phone 都吾會聽到鈴聲wor, 有無甘低能呀

等我還以為, 我多手, set 左個電話影相時無聲, set 錯野tim

吾該晒

大宅

個電話可以SET影杷時冇聲既咩??點SET架,又話唔得防偷拍既??

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-8 14:42 發表

下, 原來真係架, 我同個同事都認為crazy, 無可能架麻

個cs 話, 就算吾聽歌, 插住ear phone, ear phone 都吾會聽到鈴聲wor, 有無甘低能呀

等我還以為, 我多手, set 左個電話影相時無聲, set 錯野tim

吾該晒 ...

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 14:45 發表
個電話可以SET影杷時冇聲既咩??點SET架,又話唔得防偷拍既??

SET 到架, 依家d 人好q 勁, 但我試過set 左之後, 插左ear phone 個ear phoen 固然無聲啦, 連個電話的鈴聲都係響得頭幾下, 之後就無啦.............

set 無聲, 看下邊條link, 跟住改, 好易

http://www31.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9285299&extra=page%3D1&page=2

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

係咪有16g個部6000蚊個隻...
我只係知道用耳機聽歌個陣...有電話黎會電話響...唔會係耳機到響

侯爵府

原帖由 ccA_A 於 09-4-8 15:05 發表
係咪有16g個部6000蚊個隻...
我只係知道用耳機聽歌個陣...有電話黎會電話響...唔會係耳機到響

果部係i908, 我呢部無甘貴(買吾起 )

即係samsung 既機, 都係ear phone 吾會響啦

真係失敗

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-8 15:08 發表

果部係i908, 我呢部無甘貴(買吾起 )

即係samsung 既機, 都係ear phone 吾會響啦

真係失敗

我剩係知道我部個名好長...
不過我都好小用耳機...用都係用黎聽下歌

大宅

咁我想問下,妳部M8800係閒置時按側邊影相挈,咪會自動去影相既,我開頭得,但後尾唔得LU~~即係按側邊影相挈去唔到影相.

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 15:23 發表
咁我想問下,妳部M8800係閒置時按側邊影相挈,咪會自動去影相既,我開頭得,但後尾唔得LU~~即係按側邊影相挈去唔到影相.

可能個制鬆左掛...
我部i8510都係咁...

禁止訪問

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 15:23 發表

我都吾得wor

侯爵府

呀, 得啦得啦, 原來要按實起碼3秒, 先識彈去影相的function

大宅

oh, ic, 頭先我好大力按先得,以為果挈真係鬆左,依家用妳個方法,應該唔駛3秒tim,2秒就得啦,好野!!thanks!!

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-8 15:44 發表

呀, 得啦得啦, 原來要按實起碼3秒, 先識彈去影相的function

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 17:13 發表
oh, ic, 頭先我好大力按先得,以為果挈真係鬆左,依家用妳個方法,應該唔駛3秒tim,2秒就得啦,好野!!thanks!!

你買左電話套未呀? 我吾知買邊隻好呀!

禁止訪問

珍珠宮

Samsung d 機真係唔多 user friendly, d key 又 sensitive, hi 一 hi 就按到
買個時,第一部機個打電話制係壞o既,最緊要果制都壞都唔知有無 QC 過,搞到我第 2 日要去換機
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-4-8 17:17 發表

你買左電話套未呀? 我吾知買邊隻好呀!

我唔用套架,妳係咪話硬膠果d,咪會整到原本已經大部既機仲大部,咁妳按左games同未典未,我按到舊字典係電話,但按入去佢話java格式錯誤wor.即係用唔到.

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-4-8 17:27 發表

我唔用套架,妳係咪話硬膠果d,咪會整到原本已經大部既機仲大部,咁妳按左games同未典未,我按到舊字典係電話,但按入去佢話java格式錯誤wor.即係用唔到. ...

我都覺得佢有小小大部, 但吾用又驚整花, 我想買好488跟機送果隻甘呀

games 同字典都裝左啦, 用到wor

我買完機果晚已經裝啦, 之後阿女阿仔拿黎打機, 按黎按去, 又出又入都無hang 機, 我當佢無事架啦

你係吾係跟uwants 果個step 去做架?

侯爵府

原帖由 webjen 於 09-4-8 17:26 發表
Samsung d 機真係唔多 user friendly, d key 又 sensitive, hi 一 hi 就按到
買個時,第一部機個打電話制係壞o既,最緊要果制都壞都唔知有無 QC 過,搞到我第 2 日要去換機 ...

我今次都係第一次用nokia 以外的機, 因為touch mon, 5800真係超吾掂

講吾夠user friendly 我估, 我呢世都會記得nokia 果部n73, 真係.................我第一次買機吾夠一個月trade 走去

依家呢部都算易用, 係真係吾明, 點解用earphone 聽吾到鈴聲, 甘要ear phone 黎做乜啦, 真係勁低能

首頁

尾頁

跳至