懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

第二胎,21W,訓覺左側訓訓到腰好辛苦,右側訓覺得扯,平訓又話唔好!已經有買孕婦訓覺枕,左右都有得靠住/攬。但大腿,腰都成日痠痛。好辛苦!點算?

複式洋房

2019勳章

回覆 Evacheng36 的帖子

有無叫先生幫手按摩下?

伯爵府

Evacheng36 發表於 18-9-9 01:03
第二胎,21W,訓覺左側訓訓到腰好辛苦,右側訓覺得扯,平訓又話唔好!已經有買孕婦訓覺枕,左右都有得靠住/ ...

我直頭訓到麻

大宅

carolhui007 發表於 18-9-9 08:51

有無叫先生幫手按摩下?

冇啊!C6話幫我按,但我驚佢按到啲穴位,唔敢畀佢按。

大宅

hamsterma 發表於 18-9-9 11:55
我直頭訓到麻

我有時都會,有時訓定咗一個位置,一醒就會麻麻地 好辛苦!

別墅

2019勳章

回覆樓主

孕前一直習慣平訓,宜家多數都係左側訓,訓訓後都會最後變番平訓但平訓耐佐會手臂麻

大宅

love_bbbabe 發表於 18-9-10 12:09
孕前一直習慣平訓,宜家多數都係左側訓,訓訓後都會最後變番平訓但平訓耐佐會手臂麻
...

我都係,訓訓下又平訓,平訓完後我係尾龍骨痛!要轉側一陣間先起身

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

見肚之後,我都系左右兩邊輪流訓。

大宅

haha748494 發表於 18-9-11 16:07
見肚之後,我都系左右兩邊輪流訓。

未妥前習慣咗平訓,腰有承托。依家焗自己左訓,訓到半夜醒都係發覺自己係平訓緊 好攰!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

me too.我都系鐘意并習慣平訓,有左之後逼自己側訓, 訓到周身唔聚財。

大宅

2019勳章

我而家35周5, 每日瞓覺就好似受刑一樣, 半夜必去廁所, 瞓到手痺再加手腕痛(因為孕婦腕管宗合症), 朝早一起身就腰痛..........................好想快啲卸貨

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊