自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

sabun 發表於 18-9-10 09:50
會否捨

佢有好既發展,我更加開心。

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無得話捨唔捨得;
仔女大佐總有一日會離開屋企, 建立自己啲家, 只要佢地幸福, 平安, 快樂就OK

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

一定唔捨得 但如果佢係外國有更好嘅發展我會支持佢

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

得一個唔捨得咪齊齊搬囉, 好簡單啫

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

唔捨得!所以最好唔去外國讀書。

大宅

回覆樓主:

我個女(九歲)舊年已講第二時係美國住,都會返香港探我哋。我話我都唔係香港la,佢即問點解,到時我都周圍飛。差不多同一日,我朋友個姪女話要學好d英文,第二時去美國我朋友度住。其實佢有能力,我都想佢自由D。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

仔大女大唔到父母作主

伯爵府

回覆樓主

無得話唔捨得!只希望佢有好前程和搵到個一生一世愛佢既伴侶

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主

如果小朋友係外地有更好發展,我會支持佢留低,自己仔女,一定有吾捨得,不過而家搭飛機好容易,佢返吾到黎,咪我飛去探佢囉。

首頁

尾頁

跳至