影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

Joesy 發表於 18-11-22 07:41
忍唔住係車上都要用data 睇一次
但係點解有幅人造牆擋著:badfe ...

可能因為唔只吻,仲扒衣服,怕睇蝕哂

伯爵府

玫瑰花茶 發表於 18-11-21 10:49
真係有d唔捨得,今晚一於一次煲4集

我要早上才看得完4集,結局 大團圓,唔會似繁花看結局,唔想再睇。

甜柚知姜生有兩公婆表情好正,攪麻煩小九肉緊姜生又出事;幻想初遇好攪笑

侯爵府

sasara123 發表於 18-11-22 00:24
豪華遊輪既花絮

https://m.weibo.cn/5887009359/4308941972408578

佢地係度睇playback呢段好搞笑,不過又睇到演員真係好專業,一開機埋位就咀

侯爵府

AC117 發表於 18-11-22 11:01
我要早上才看得完4集,結局 大團圓,唔會似繁花看結局,唔想再睇。

甜柚知姜生有兩公婆表情好正,攪麻 ...

我都覺,佢地係醫院,甜柚知道姜生有左,兩公婆既表情好正。姜生有場戲拉住小九,真係睇到我好肉緊,幾驚佢又出事 (雖然知道小柚子會順利出世) 。幻想初遇,唔知點解我第一時間就諗起何以
尾呢幾集好似跳得好快,一陣姜生就生左,如果可以講多d佢地就好喇,不過呢套劇好過繁花好多,繁花真係睇完一次唔想再睇第二次而家我期待睇幸福的理由,聽聞好快會播,唔知係唔係真。

侯爵府

sasara123 發表於 18-11-22 08:50
相比來不及嗰陣,村長已經冇咁怕醜。

睇佢拍親熱戲既花絮,都好好玩,唔知有冇LM會剪埋一個video :wahaha ...

來不及村長比較嫩口而家成熟又有另一個感覺

侯爵府

ggsbb 發表於 18-11-22 09:14
可能因為唔只吻,仲扒衣服,怕睇蝕哂

翻牆看我都想睇下

伯爵府

玫瑰花茶 發表於 18-11-22 11:08
佢地係度睇playback呢段好搞笑,不過又睇到演員真係好專業,一開機埋位就咀
...

仲要cut 彈開睇片,片初孫怡穿浴袍,片末村長穿,村長好似仲怕羞過女主

伯爵府

玫瑰花茶 發表於 18-11-22 11:17
我都覺,佢地係醫院,甜柚知道姜生有左,兩公婆既表情好正。姜生有場戲拉住小九,真係睇到我好肉緊,幾驚 ...

出自同一個導演似也正常,但e對夫婦狂妄好多,姜生有边次唔醉,唔比柚溶左偷笑 柚回想好引人

子爵府

回覆樓主:

邊江把聲配程天佑唔及村長原音,你地覺唔覺?

佢配何律師就好夾。

https://m.weibo.cn/3288258564/4309108800580432

子爵府

回覆樓主:

繼真愛褲微後有真愛boot

子爵府

玫瑰花茶 發表於 18-11-22 11:19
來不及村長比較嫩口而家成熟又有另一個感覺

講嫩口要數午夜陽光入面既于佑和,有同女主角激情戲,不過出街時又係剪咗

珍珠宮

sasara123 發表於 18-11-22 12:17
邊江把聲配程天佑唔及村長原音,你地覺唔覺?

佢配何律師就好夾。

覺呀!佢配到似何律師咁,太正經,唔似天佑性格。

珍珠宮

sasara123 發表於 18-11-22 12:20
繼真愛褲微後有真愛boot

繼真愛褲後又一巨獻,真愛靴

子爵府

sasara123 發表於 18-11-22 12:21
講嫩口要數午夜陽光入面既于佑和,有同女主角激情戲,不過出街時又係剪咗
...

午夜陽光于佑和同女主嘅戲,我收貨㗎。

伯爵府

vivimere 發表於 18-11-22 15:17

我開始開機,見妳成日推介,套劇ok?

子爵府

回覆樓主:

劉俊杰導演講村長

https://m.weibo.cn/2852531312/4309212014584839

子爵府

AC117 發表於 18-11-22 18:18
我開始開機,見妳成日推介,套劇ok?

于佑和好靚仔,仲有美國外景,嗰個年代算唔錯,我唔like成年既女主角,少女版清純又靚女,套劇好短,好似三十零集,好快睇完。

子爵府

回覆樓主:

頭先貼過,原來upload唔到,再貼多次

藍鷹綜合大數據

大宅

玫瑰花茶 發表於 18-11-22 11:17
我都覺,佢地係醫院,甜柚知道姜生有左,兩公婆既表情好正。姜生有場戲拉住小九,真係睇到我好肉緊,幾驚 ...

繁花實情我仲未追完...以為那時太忙才會咁,點知對比甜柚才發現是繁花本身追唔落...也說不上原因...希望網上有返完整版時再試下...

涼生雖然好狗血,配角線之多和剪接唔得...不過都幾鍾意天生配戲,婚後曠嫂很好,加分。方浩聲入村前,天佑會成現代戲最愛

珍珠宮

vivimere 發表於 18-11-22 15:17

呢套女主性格好唔係好鍾意,太過多嘢諗,諗多左

首頁

尾頁

跳至