跳至

首頁

尾頁

大宅

我呢兩日去過護協只係得牙膏加牙刷套裝無只係牙膏裝,我就問個收銀點知道原來First Teeth轉咗代理商幾時會轉到同幾時會有返貨都唔知道,所以你o地如果行開街見到就入定貨,我今日揾咗好幾間屈臣都無,所以唯有買咗另一個牌子Chicco試試。

我唔知道你o地有無人知道,定係我out咗一早已經有人報咗料呢?

民房

我都係買開First Teeth牙膏架but上次去"萬0"問過原來已經斷左貨....
個藥劑師話可能唔再出喇then佢介紹左另一隻比我, she said係同一個創辦人出, 所有野都係一樣only唔同名同packing.
我試過都幾好味...hehehe..咁arm間"萬0"岩岩返貨, 我即入左"d"貨, 我驚到時用完又要周圍搵.

大宅

Oh 多謝報料。我剛剛用完一支First Teeth打算再買,睇黎要搵過另一個牌子。

大宅

elsawu

請問個牌子名係咩? 不過我都會試咗手頭上呢支Chicco先,問定無壞。Thx!

因為肥淇仲未識“long”口呀。

民房

我今日返home寫底個名then話比大家聽試下啦!!!

伯爵府

早知12月個時GROUP ORDER時買多2支啦~

大宅

Maybe u can try the "Baby BioXtra"........it's also can be swallow.

U can buy it in Jusco , 荷花 and some department store.

大宅

我都係買LEE個牌子嘅牙膏 "Baby BioXtra益齒", 因為佢啲味同First Teeth一樣係香蕉蘋果味, 所以我個女都好鍾意

原帖由 Ah4 於 09-4-9 09:49 發表
Maybe u can try the "Baby BioXtra"........it's also can be swallow.

U can buy it in Jusco , 荷花 and some department store.

男爵府

畀面勳章

你講開, 我記得前牌打去以前first teeth個代理到, 佢地話由今年1月開始唔再代理呢隻牌子lu...

原帖由 Smallpigbb 於 09-4-8 16:59 發表
我呢兩日去過護協只係得牙膏加牙刷套裝無只係牙膏裝,我就問個收銀點知道原來First Teeth轉咗代理商幾時會轉到同幾時會有返貨都唔知道,所以你o地如果行開街見到就入定貨,我今日揾咗好幾間屈臣都無,所以唯有買咗另一個牌子 ...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

多謝 Joanne 幫我買多2支...仲未用完

唸住用晒 (2歲幾) 可以轉 Oral-B果D啦, $60枝真係幾貴

原帖由 joanne1206 於 09-4-8 23:05 發表
早知12月個時GROUP ORDER時買多2支啦~

大宅

原帖由 fishmum 於 09-4-9 14:54 發表

唸住用晒 (2歲幾) 可以轉 Oral-B果D啦, $60枝真係幾貴

如媽,

隔空give me five啦,我買o野都係會買定多一兩套o既人,不過就已經用完喇,o個日揾咗好幾間店鋪都無唯有轉牌子啦。

就係因為呢個原因,所以咪話唔知道自己係咪out咗囉,原來都已經有人知道喇。

男爵府

多謝Joanne too,我o個次買左5支, 依家仲有4 支

原帖由 fishmum 於 09-4-9 14:54 發表

首頁

尾頁

跳至