懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

依家5w1。早上去廁所發現有流啡,即時去睇醫生,順便照埋超聲波。醫生話個胎囊得好細,用疑似來形容,得0.46cm....開左黃體胴俾我。想問你地5w係幾大架?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

tobysum 發表於 18-9-10 18:24
依家5w1。早上去廁所發現有流啡,即時去睇醫生,順便照埋超聲波。醫生話個胎囊得好細,用疑似來形容,得0.4 ...

我5w無照過, 淨係6w照過, 大約1.7cm

複式洋房

dolldollk 發表於 18-9-10 22:01
我5w無照過, 淨係6w照過, 大約1.7cm

咁我咪好細?我嗰個係咪唔識大呀...

複式洋房

依家5w1。早上去廁所發現有流啡,即時去睇醫生,順便照埋超聲波。醫生話個胎囊得好細,用疑似來形容,得0.4 ...

我5週時胎囊 10mm 未有心跳

大宅

2019勳章

我4w6時胎囊0.75cm. 胎囊細可能有機會遲排卵。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

tobysum 發表於 18-9-10 22:33
咁我咪好細?我嗰個係咪唔識大呀...

又未肯定你會唔會遲排卵, 食咗安胎藥訓多d~如果成長到佢會追得返個進度架, 而家最緊要心情放鬆~我個粒照到個時都比正常細咗2w, 因為遲排卵

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我當時都冇咁早去照,你下次產檢睇下點樣,比D信心BB喇。祝一切順利。

伯爵府

5週我未照過呀,流啡要多臥床休息

複式洋房

7week 1.43cm 有心跳

複式洋房

我大約5w,用驗孕棒驗到bingo,諗住等多10日先去照,好緊張!

子爵府

2019新春慶豚圓

我5w照, 大約1.4cm

複式洋房

2019新春慶豚圓

我5w 得0.55cm

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊