夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地老公做兄弟,但你發現在過程中你老公同一個姐妹好親密影相,你地會點?攬實加面貼面

瑪瑙宮

你老公心野,你嘈佢咪sorry, 可以点?

saisai937    發表於 18-9-11 15:57

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

車厘子bb 發表於 18-9-11 01:27
你地老公做兄弟,但你發現在過程中你老公同一個姐妹好親密影相,你地會點?攬實加面貼面
...

你自己想點?嘈定繼續忍,當冇事發生?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見到證據咪鬧下佢囉, 唔出聲以為你好大方!!! 陣間愈玩條線愈低!!

大宅

cy101 發表於 18-9-11 16:08
見到證據咪鬧下佢囉, 唔出聲以為你好大方!!! 陣間愈玩條線愈低!!

有證有據比封驚告信佢?啫係剷佢一鑊冇一次?玩得要有分吋有家有室?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stella^^ 發表於 18-9-11 16:23
有證有據比封驚告信佢?啫係剷佢一鑊冇一次?玩得要有分吋有家有室?
咁唔係想點? 離婚? 定叫佢寫封悔過書?

大宅

cy101 發表於 18-9-11 16:28
咁唔係想點? 離婚? 定叫佢寫封悔過書?

都好Wow!佢肯寫就最好簽名作實?

琥珀宮

同佢講你唔鍾意囉

男爵府

...

佢知道你發現左未?

伯爵府

...

有證據就當你搵佢

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

炳佢

洋房

回覆樓主:

我果個都係咁呀。嘈左三日趕出門呀將佢。依家話以後唔飲酒喎

珊瑚宮

...

如果基本尊重也不懂你是否俾些顏色他看,炳完佢,找佢兄弟問條女,是否想做小三,一些面子也不給他

大宅

回覆樓主:

我c6都好鍾意搭晒人家(男女都有,眼見女仔多D)膊頭影相,佢話咁樣好睇D. 佢又好有女性緣,總有D女性主動攬實佢影相,佢表情又好enjoy, 事後如比我發現D相,佢又會話避唔切就比人攬咗。

首頁

尾頁

跳至