自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

子爵府

回覆樓主

我大約四年前call過呢班人,上到嚟話要拆馬筒先ok喎,之後又乜又七,盛惠九千大元。。。。。最後我小爆條pk再掉五舊水叫佢三秒內好出門口,最後佢五舊都冇要

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

大家有時間推一下~

等全港市民都知道~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主

好彩樓主分享!
呢個帖一定要長推!

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主

其實可以放蛇拉佢地?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bonnie8567 發表於 18-9-12 18:08
本來想搵個通渠佬,現今社會就梗係上網搵啦,問咗頭兩間湯師x,呂x父,我都覺得怪怪哋,點解佢哋講嘢語氣一 ...

咁騙徒都好老實丫! 話比你知全部都係同一間
放下自在

男爵府

畀面勳章

neversaynever 發表於 18-9-13 03:48
我大約四年前call過呢班人,上到嚟話要拆馬筒先ok喎,之後又乜又七,盛惠九千大元。。。。。最後我小爆條pk ...

jm你好型呀

男爵府

回覆樓主:

要推!
吾好 沉底 ,等多d人知!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

neversaynever 發表於 18-9-13 03:48
我大約四年前call過呢班人,上到嚟話要拆馬筒先ok喎,之後又乜又七,盛惠九千大元。。。。。最後我小爆條pk ...

癲架! 拆馬桶
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

口水包包 發表於 18-9-12 20:37
我唔覺意笑左,咁似周星星d戲。

又係喎

大宅

回覆樓主:

幫推, 應該報埋稅務局, 依d 公司一定都唔會報正常收入。 (emoji)

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

謝謝分享,好衰啊

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主

大宅

回覆樓主

大宅

牛年勳章

bonnie8567 發表於 18-9-12 18:08
本來想搵個通渠佬,現今社會就梗係上網搵啦,問咗頭兩間湯師x,呂x父,我都覺得怪怪哋,點解佢哋講嘢語氣一 ...

9800通渠

珍珠宮

2023年兔年勳章

多謝提醒。

推!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

子爵府

琥珀宮

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

支持報警,呢班人可以生存咁耐就係因為冇人報警,等警方放蛇取締d騙徒

首頁
23456...10

尾頁

跳至