跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

急*0605~3歲仔女生日會~快入來睇睇~

此生日會只接受06年5月預產期之媽咪會員參加, 不便之處, 敬請見諒!
場地最多容納100人~但要預留空間郁動, 只接受80人左右參與(計埋小童在內)

請各位在4月12日前回覆能否出席, 12/4後沒有回覆當不出席論, 因要預時間book場及收費, 不便之處敬請見諒!

生日會型式: 樓上cafe

地址: 長沙灣永隆街(地鑯站c1出口)

日期時間: 09年5月2日星期六 14:00-18:00

暫時費用: 160元(成人) 50元(小童5-12
歲)
因要睇參加人數而定個價目..所以現時未收取款項的, 等人數確定後再覆實費用.

場地套餐包-
1 - 4小時租用場地
2 - party姐姐 (1.5小時 帶領遊戲)
3 - Happy Birthday旗 及 帽, 餐具
4 - 集體親子遊戲 (符1)
5 - 2小時投影機播放
(*請決定參加的媽咪盡快pm或e-mail 5-10張生活照片給我, 可另寫埋內容..因我要編輯制作成影片當日播放--註~圖片最好搵D解像度高D..畫面清D既..效果會好D)
my e-mail: [email protected]
6 - 影音設備 (供場地音樂可自攜CD碟)有無媽咪有D兒歌CD提供, thanks!
7 - 在場小朋友各有紀念品小禮物乙份
8 - 生日蛋糕 (場地提供3磅旦糕, 要加磅嗎? 要唔要訂立體?)加磅和加立體要加費用
9 - 場地佈置
10 - 歡迎牌
11 - 輕氣球, 普通氣球
12 - 尊業攝影師
13 - 即場製作vcd
14 - 遊戲小禮物
15 - 包下午自助餐及飲品~餐單未收到~收到後post出

* 如帶任何飲品食物或蛋糕則須收費及切餅費package30%

(符1參考)集體親子遊戲(遊戲節目由大會決定)
大風吹─ 考小朋友反應
有口難言─ 考小朋友思考及想像力,家長需一同協助
收買佬― 與家長合作性
一蚊五亳― 考小朋友腦筋計算能力
馬拉蟲― 考小朋友中文能力
估領袖― 考小朋友視力
分色― 考小朋友分顏色及英文能力
BB趴行大賽― 考小朋友速度及距離感
狐狸先生― 考小朋友睇時間認識24小時
千萬富翁― 考小朋友常識及時事

*請熱心媽咪pm我幫手收款項~本人有中銀..需要有匯豐戶口的媽咪幫我收取款項, 可以既請pm我, Thanks!

我會按隔離topic報名者優先取錄..如4月2日前..以下家庭沒有回覆是否參與, 會當自動棄權, 會由後備家庭補上. 如後補家庭在4月12日前回覆左能出席, 會優先補上, 同時每個家庭只能接受最多4位成員參與, 因場地有限, 敬請各位多多見諒!

Party 日期: 2009年5月2日星期六下午2:00-6:00

party名單:
01. BB.TOY =2A2B
02. es1968 =2A1B
03. 沙沙 =2A2B-ok
04. peggy =2A1B??
05. jellybaby =2A1B
06. Carlsson =2A1B
07. qqma =2A2B
08. 伍小B =2A2B
09. yuki =2A1B
10. 心心媽 =2A2B
11. Sindy =2A2B
12. Janho =2A1B
13. siumi =2A2B
14. Oil =2A2B
15. Minghimhim =2A1B-人數岩嗎?
16. HoiYauBB =2A1B-人數岩嗎?
17. Joyce =2A1B
18. kwan_bbb =2A1B
19. 狗姐 =2A1B~我5月2日唔得呀!
20. kris_wy =2A1B-ok
21. 味兒 =2A1B-人數岩嗎?
22. Bowie_even =2A1B-人數岩嗎?
23. 傻太太 =2A1B
24. irenetay =2A2B

以上共81人

後備家庭:
1. Mamileelee =2A1B-人數岩嗎?
2. kanbb =2A1B-ok
[email protected]
3. getdaisymay =2A1B-人數岩嗎?
4. amybaby =2A1B-人數岩嗎?
5. artfreesia =2A1B-人數岩嗎?
6. zzoe =2A1B-ok

回覆左不能出席的家庭:
1. carol
[size=small]Cammy

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我5月2日都唔得啦.... ..你地玩得開心d啦..

禁止訪問

複式洋房

沙沙媽媽:
我見自己個名係入圍名單上,同時又出現係後備名單上,究竟我是哪一類呢??
無論是哪一類,
2/5~2A1B~OK!!!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

5月2 日我唔得呀 你地玩得開心d 記住post d 相比我地睇呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

禁止訪問

大宅

沙沙 星期六我多數都唔得架

原帖由 沙沙 於 09-4-10 01:26 發表

妳地果日咁快有約喇 紅日咁搶手呢mouth:
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

男爵府

嘩~~好長唔覆啦!沙沙預埋我,thanks
04. peggy =2A1B--ok

洋房

E .. 太耐冇上網喇
原來你地有搞3歲PARTY牙 ,,
冇晒位 ..冇我份TIM ..
如果有家庭吾去通知我丫

男爵府

我參加呀...沙沙你PM銀行資料比我呀^^ 2A1B
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

此生日會只接受06年5月預產期之媽咪會員參加, 不便之處, 敬請見諒!
場地最多容納100人~但要預留空間郁動, 只接受80人左右參與(計埋小童在內)

請各位在4月15日前回覆能否出席, 15/4後沒有回覆當不出席論, 因要預時間book場及收費, 不便之處敬請見諒!

生日會型式: 樓上cafe

地址: 長沙灣永隆街(地鑯站c1出口)

日期時間: 09年5月2日星期六 14:00-18:00

暫時費用: 160元(成人) 50元(小童5-12
歲)
因要睇參加人數而定個價目..所以現時未收取款項的, 等人數確定後再覆實費用.

場地套餐包-
1 - 4小時租用場地
2 - party姐姐 (1.5小時 帶領遊戲)
3 - Happy Birthday旗 及 帽, 餐具
4 - 集體親子遊戲 (符1)
5 - 2小時投影機播放
(*請決定參加的媽咪盡快pm或e-mail 5-10張生活照片給我, 可另寫埋內容..因我要編輯制作成影片當日播放--註~圖片最好搵D解像度高D..畫面清D既..效果會好D)
my e-mail: [email protected]
6 - 影音設備 (供場地音樂可自攜CD碟)有無媽咪有D兒歌CD提供, thanks!
7 - 在場小朋友各有紀念品小禮物乙份
8 - 生日蛋糕 (場地提供3磅旦糕, 要加磅嗎? 要唔要訂立體?)加磅和加立體要加費用
9 - 場地佈置
10 - 歡迎牌
11 - 輕氣球, 普通氣球
12 - 尊業攝影師
13 - 即場製作vcd
14 - 遊戲小禮物
15 - 包下午自助餐及飲品~餐單未收到~收到後post出

* 如帶任何飲品食物或蛋糕則須收費及切餅費package30%

(符1參考)集體親子遊戲(遊戲節目由大會決定)
大風吹─ 考小朋友反應
有口難言─ 考小朋友思考及想像力,家長需一同協助
收買佬― 與家長合作性
一蚊五亳― 考小朋友腦筋計算能力
馬拉蟲― 考小朋友中文能力
估領袖― 考小朋友視力
分色― 考小朋友分顏色及英文能力
BB趴行大賽― 考小朋友速度及距離感
狐狸先生― 考小朋友睇時間認識24小時
千萬富翁― 考小朋友常識及時事

*請熱心媽咪pm我幫手收款項~本人有中銀..需要有匯豐戶口的媽咪幫我收取款項, 可以既請pm我, Thanks!

我會按隔離topic報名者優先取錄..如4月15日前..以下家庭沒有回覆是否參與, 會當自動棄權, 會由後備家庭補上. 如後補家庭在4月15日前回覆左能出席, 會優先補上, 同時每個家庭只能接受最多4位成員參與, 因場地有限, 敬請各位多多見諒!

Party 日期: 2009年5月2日星期六下午2:00-6:00

party名單: 如參加之家庭總數不超過十個, 才決定改期~因好難就到大家既日子, 咪改下等下好快到5月了, 不便之處請見諒!
01. BB.TOY =2A2B
02. es1968 =2A1B
03. 沙沙 =2A2B-ok
04. peggy =2A1B-ok
05. jellybaby =2A1B
06. Carlsson =2A1B
07. 伍小B =2A2B
08. yuki =2A1B
09. 心心媽 =2A2B
10. Sindy =2A2B-ok
11. Janho =2A1B
12. siumi =2A2B
13. Oil =2A2B-ok
14. Minghimhim =2A1B-人數岩嗎?
15. HoiYauBB =2A1B-人數岩嗎?
16. Joyce =2A1B
17. kwan_bbb =2A1B-ok
18. kris_wy =2A1B-ok
19. Bowie_even =2A1B-人數岩嗎?
20. 傻太太 =2A1B-ok
21. irenetay =2A2B
22. kanbb =2A1B-ok
[email protected]
23. zzoe =2A1B-ok
24. artfreesia =1A1B-ok

以上共79人

後備家庭:
1. Mamileelee =2A1B-人數岩嗎?
2. getdaisymay =2A1B-人數岩嗎?
3. amybaby =2A1B-人數岩嗎?

請各位5月2日不能出席的媽咪..在名單後面填上5月份邊個星期六/日可出席的..如5月2日唔夠10個家庭就會改期, 到時睇下夾到邊日最多人可去..咪日期改得黎再等埋收費都來不切book場, 請各位多多合作, thanks!

回覆左不能出席的家庭:
1. carol
2. 狗姐
3. qqma
4. 味兒

首頁

尾頁

跳至