懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家好,我34w4d
啱啱去洗手間嗰時發現底褲近pat pat位有一忽乾左嘅血跡晌度
(對上一次去洗手間大約1個半小時前,當時咩都無發現)

但我如廁(小便)後用紙巾清潔下體時同平時一樣,淨係得小小透明分泌同埋vv,再清潔一下肛門位置亦無發現。

不過我本身pat pat位有d粒粒,我又唔知會唔會係整損左所以先流血⋯

其實我聽朝一早約左產檢,我應唔應該等到聽日去睇醫生?

謝謝!

男爵府

Mongggc9 發表於 18-9-13 16:46
大家好,我34w4d
啱啱去洗手間嗰時發現底褲近pat pat位有一忽乾左嘅血跡晌度
(對上一次去洗手間大約1個半 ...

會唔會係肛門口啲粒粒損左,因為我有時候都會

別墅

回覆 cpycpyhelen 的帖子

我都諗緊係唔係(因為有朋友試過,佢以為見血走左去醫院,無啦啦洗左千幾蚊⋯)
我依家急call我媽過來幫我地毯或睇下個pat pat附近有無粒粒係損左,如果無嘅可能都要睇醫生
(但已經下午5點,如果有咩事其實都要去醫院喇

得34週幾真係有d擔心⋯

男爵府

Mongggc9 發表於 18-9-13 16:59

我都諗緊係唔係(因為有朋友試過,佢以為見血走左去醫院,無啦啦洗左千幾蚊⋯)

其實會唔會係痔瘡,因為我依家都三十四週,pat pat一直都有粒痔瘡,有時大便完清潔後面都會有血,所以出血我會睇下係前面定後面出,如果係後面我就唔太擔心,不過如果驚既話,最樂睇下醫生穩陣啲

別墅

今朝做左產檢,問完醫生又照過晒,佢話無事~
我估好大機會係我沖涼嗰時太粗暴R損左pat pat d 粒粒搞到流血。

今次真係自己嚇自己,仲嚇埋阿媽同奶奶

男爵府

Mongggc9 發表於 18-9-14 18:10

冇事就放心曬,

伯爵府

Mongggc9 發表於 18-9-13 16:46
大家好,我34w4d
(對上一次去洗手間大約1個半 ...

繼續留意下

珍珠宮

Mongggc9 發表於 18-9-14 18:10

咁就得了,照計你vv時摸到無啡無紅,果D血都唔係

禁止訪問

男爵府

我都試過係patpat出血。

別墅

mwsiipb2 發表於 18-9-15 23:14
我老婆去bb展嗰陣時個情況同你一樣, 原來bb胎水已經慢慢滲漏

應該唔關事,已產檢照超聲波,胎水無小到。

禁止訪問

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

無事就好喇,好彩系虛驚一場。

首頁

尾頁

跳至