自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

今曰喺"城巴"跌咗.."八達通",裡面又儲咗200幾蚊積分,可以用咩方法揾番呢?????請幫忙

大宅

除非你搵得番張卡, 吾係無人幫到你.

因我都試過吾見八達通, 打去佢公司都無用. 話比登記資料佢查, 佢地都吾會做野.

已刪除用户

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

搵返的機會很微。

但如果係"個人八達通", 打電話去8達通公司報失, 隔n 日之後, 8達通公司如果check 到失咭有餘下積分, 就可以幫你將積分轉去新咭。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我早兩個月都試過係巴士跌左八達嘟, 好驚, 因為有自動增值. 打電話去巴士公司問有冇人執到. 後尾原來清潔巴士個阿姐執到送左返總公司, 後尾攞得返. 你試下打左去問先啦. 冇人執到就要打去八達嘟到報失. 依家好似隔日就stop到張咭.
Latte, 又名臭TE或臭喵

禁止發言

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章

我都唔見咗張hello kitty八達通...預咗唔會搵得返

男爵府

個人登記可以cut咭。我前年又係4月,在中央圖書館影印,要用八達通插用方可影印,影完唔記得取回,影完我覺得奇怪,借閱柜位的職員望著我,但不出聲,隔咗幾分鐘,才記得未取回咭,立即跑回,已比人取了。是無法取回的。

你張咭有無其他特別登記,如大廈出入、會所登記等,如有,要盡快通知相關機構。

洋房

多謝所有"路人甲乙丙丁"

我打咗去"城巴",個女仔好有禮貌,話晏d覆我...因為,失物部同事食lunch。

真係希望揾得番,因為個"咭套"係囡囡幫我揀嘅:-(

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至