懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

如題, 細b 1歲未夠, 最近仲超級痴身, 大b見細b痴住我又要痴埋一份, 有時我連洗面時間都冇... 大家有咩好方法, 可以起屋企護膚ga?

大宅

2019新春慶豚圓

Snowcherry 發表於 18-9-14 07:25
如題, 細b 1歲未夠, 最近仲超級痴身, 大b見細b痴住我又要痴埋一份, 有時我連洗面時1都冇... 大家有咩好方法 ...

我會比小朋友早起晚睡半小時敷下面膜祛下死皮搽一輪野先訓

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

其實做好清潔同保濕,基本上就可以喇我覺得,唔需要用太多功能性產品。清潔產品一個禮拜左右一次,然後注意保濕就得喇

伯爵府

如題, 細b 1歲未夠, 最近仲超級痴身, 大b見細b痴住我又要痴埋一份, 有時我連洗面時1都冇... 大家有咩好方法 ...

清潔同保濕都可以喇

翡翠宮

初初都好好保養皮膚,有時臨訓前敷下,但驚到時開奶,洗奶樽果陣,對手洗唔乾淨。

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

koalalee88 發表於 18-9-14 07:32

到左冬天要早起真係好有恆心至得! 俾個Good你~

複式洋房

hamsterma 發表於 18-9-16 15:55
清潔同保濕都可以喇

我都係... 而家最多係洗面爽膚水面霜... 3步曲就算... 有時一個月有一晚沖涼時做一次peeling...

複式洋房

haha748494 發表於 18-9-17 21:02
初初都好好保養皮膚,有時臨訓前敷下,但驚到時開奶,洗奶樽果陣,對手洗唔乾淨。 ...

所以有時我連hand cream都唔敢擦... 頸位如果bb會1挨住都唔太敢擦太多...

翡翠宮

回覆 Snowcherry 的帖子

系吖,我都系諗,黃臉婆就系咁樣挨出黎。

男爵府

2019新春慶豚圓

我覺得我二胎之後皮膚差左好多,一胎時唔會嘅

男爵府

2019新春慶豚圓

koalalee88 發表於 18-9-14 07:32

佩服你。我就做唔到啦。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊