跳至

首頁
12345...54

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

車, 你地個個男人都唔嚟, 佢嚟做咩啫 等亞邊個改變主意話去嗰陣, 我先再問佢喇
原帖由 happyma 於 09-4-21 10:11 發表
咁佢會5會想lei ka, 你問下佢lah...

伯爵府

好玩呀.
係自找的定跟團玩的?
原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 09:54 發表
我係紐西蘭玩咗 "freefall xtreme" 係模擬跳傘咁, 用把強力大風扇吹起你個人, 搞到你好似識飛咁, 只不過係玩咗分半鐘, 已經搞到我週身骨痛, 亞女就一d事都冇 而且俾d大風吹起時, 塊臉d皮好似風琴咁震, 但亞 ...

伯爵府

好呀, 不過我只得sat & sun放假,
如果夾到預埋我呀.
原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 10:49 發表
有得玩幾時會夠架 不如夾下時間, 暑假搵d平平地陽光與海灘玩吓吖

伯爵府

好媽媽勳章

自己去既, 跟團又點會有咁多自由時間吖
d紐西蘭人做野好他條, 你急佢唔急咁, 玩樣樣野唔係好多人排都搞好耐, 排隊又冇系統喎, 遲來先玩 玩一樣起碼搞半個鐘
原帖由 karencircle 於 09-4-21 10:57 發表
好玩呀.
係自找的定跟團玩的?

伯爵府

好媽媽勳章

咁你可唔可以請多兩三日假? 夾埋去4-5日咁呢
原帖由 karencircle 於 09-4-21 11:02 發表
好呀, 不過我只得sat & sun放假,
如果夾到預埋我呀.

男爵府

難得佢今次肯5 去, 就等我地玩待得HAPPY D lah, 佢5會 / 5可以改變主意ka lah...ha...ha..
原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 10:51 發表
車, 你地個個男人都唔嚟, 佢嚟做咩啫 等亞邊個改變主意話去嗰陣, 我先再問佢喇

男爵府

比你笑c ..等你回左魂你就會跑ka lah.. ..我依家夜晚do跟人食麥皮餐 + 蒜頭醋, 睇下呢d懶人減5減到lah
你就好lah, 我地留港消費do可以用左$1X,XXX元 , 有d肉尺ah

原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 10:44 發表
唔啦! 突然間唔想做運動, 而家連步都冇跑, 由鬼得佢肥c佢:;pppp:

對我呢d毫無購物慾既人嚟講, 紐西蘭就更加冇野好買喇 唔洗剩至奇

男爵府

好ah, 如果由7月18-8月3日, 有冇邊日得ah? 邊度冇問題, but 5好泰國lah

原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 10:49 發表
有得玩幾時會夠架 不如夾下時間, 暑假搵d平平地陽光與海灘玩吓吖

伯爵府

好媽媽勳章

難得佢肯唔去
乜唔係佢成日都唔願去架咩
咁一於等我地玩得放d喇
原帖由 happyma 於 09-4-21 11:20 發表
難得佢今次肯5 去, 就等我地玩待得HAPPY D lah, 佢5會 / 5可以改變主意ka lah...ha...ha..

伯爵府

好媽媽勳章

回咗魂先再講喇! 而家一於懶得就懶

吓! 你加入麥皮一族呀 我真係頂唔住嗰d蒜頭醋 咁你開始咗幾耐? 有冇些少成績呀

你地都好豪喎 每日駛二三仟, 真係加多幾仟可以夠去台灣玩lu 玩咗d咩啫 .......... 去樂園住酒店
原帖由 happyma 於 09-4-21 11:26 發表
比你笑c ..等你回左魂你就會跑ka lah.. ..我依家夜晚do跟人食麥皮餐 + 蒜頭醋, 睇下呢d懶人減5減到lah
你就好lah, 我地留港消費do可以用左$1X,XXX元 , 有d肉尺ah ...

男爵府

wa..你水陸空都玩哂 ..厲害厲害 ..我以為紐西蘭剩係去農場tim
原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 10:48 發表
如果亞女肯陪我既, 空中飛人都夠膽玩呀 .......
人地咪陪女玩極速單車, 瞓係個透明桶度, 倒吊踏單車 我又陪女玩咗個坐係個水球入面, 由山上碌落嚟, 等玩嗰陣, 係山上俾風吹到dee dee震 ...

伯爵府

好媽媽勳章

哇! 你咁快俾倒日子既 我要參詳吓先

仲有成4個月, 我諗到時泰國應該都定啦卦
你係咪驚亞邊個唔肯去
原帖由 happyma 於 09-4-21 11:29 發表
好ah, 如果由7月18-8月3日, 有冇邊日得ah? 邊度冇問題, but 5好泰國lah

伯爵府

好媽媽勳章

呢d都係農場嗰度搞架, 潮流興增值服務嘛

講開農場, 亞女今次好大膽, 餵動物一d都唔驚, 仲同羊咩仔行毛利族人禮 ........ 擦鼻子 你知農場既草地最多係咩架喇, 佢踩到成個鞋底都係, 返嚟俾姐姐問佢點解對鞋有陣味
原帖由 happyma 於 09-4-21 11:39 發表
wa..你水陸空都玩哂 ..厲害厲害 ..我以為紐西蘭剩係去農場tim

伯爵府

好媽媽勳章

又到食飯時間

男爵府

麥皮一族 ..剩係dinner...仲係加米當粥食.佢do好鐘意食..but 5ah妹會5會越食越瘦呢 而家食左5, do 5知有冇效 mouth: , 因為冇上磅.
蒜頭醋我又ok wo. . 仲幾鐘意tim… 食完仲好順tim ..ok浸左2樽

..係1日既事, 我地去左影樓 ..就出事lah ..我do係諗夠去Taiwan lah , 但佢3個do好滿意, 仲話好值得回憶wo ..我就 左3日lah

原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 11:35 發表
回咗魂先再講喇! 而家一於懶得就懶

吓! 你加入麥皮一族呀 我真係頂唔住嗰d蒜頭醋 咁你開始咗幾耐? 有冇些少成績呀

你地都好豪喎 每日駛二三仟, 真係加多幾仟可 ...

男爵府

ah女 ..可能受你影響, 我諗我d女冇咁勇, 因為ok有個安全大使
原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 11:50 發表
呢d都係農場嗰度搞架, 潮流興增值服務嘛

講開農場, 亞女今次好大膽, 餵動物一d都唔驚, 仲同羊咩仔行毛利族人禮 ........ 擦鼻子 你知農場既草地最多係咩架喇, 佢踩到成個鞋底都係, 返嚟俾姐姐問 ...

伯爵府

好媽媽勳章

明白, 原來你只係將飯改咗做麥皮粥 我以為你齋食麥皮減肥添 你咁鬼鍾意食酸野, 實受得D蒜頭醋喇

我要睇相, 快D ... 快D ..... 快D
咁計我話都係去影樓好過去台灣LU, 玩足一日, 又有美好回憶, 得閑攞D相出嚟 SWEET 吓, 如果人地肯既, 我唔怕肥都去呀

係喎, 你都未話我知亞港姐曲奇得唔得 同珍妮相比, 邊間好味D呀, 佢貴人好多架
原帖由 happyma 於 09-4-21 12:15 發表
麥皮一族 ..剩係dinner咋...仲係加米當粥食.佢do好鐘意食..but 5知ah妹會5會越食越瘦呢 …而家食左5餐, do 5知有冇效 mouth:mouth:" /> , 因為冇上磅.
蒜頭醋…我又ok wo. . 仲幾鐘意tim…:bas ...

伯爵府

好媽媽勳章

今次呢個旅程, 人地真係好自由開放, 冇咩管制喎, 任食任玩任買
原帖由 happyma 於 09-4-21 12:20 發表
ah女 ..可能受你影響, 我諗我d女冇咁勇, 因為ok有個安全大使

男爵府

所以我覺得我5會好快有效果
估5到連你do話值wo , 咁一於比你睇下,等人地睇下有冇興趣, 等我有個membership優惠 , 亞邊個就好有興趣影,仲話遲d減完肥再影womouth: ..而亞大亦好滿意wo,係我d有d肉尺姐 ..

原帖由 KITTYMAMA 於 09-4-21 14:04 發表
明白, 原來你只係將飯改咗做麥皮粥 我以為你齋食麥皮減肥添 你咁鬼鍾意食酸野, 實受得D蒜頭醋喇

我要睇相, 快D ... 快D ..... 快D
咁計我話都係去影樓好過去台灣LU, 玩足一 ...

男爵府

港姐曲奇...佢地5arm口味 .剩返4份1盒, ah妹do5肯lei返學校 ..佢話d同學話好難食wo最後上sat又買左珍妮食

首頁
12345...54

尾頁

跳至