跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=309&page=1

2009年4月5日

期待左好耐既日子終於黎到,我到下午去左元朗BB gathering,好開心咁玩到5點半就即刻行去影樓,好擔心譽承因為玩得太開心而要影相時休息。

點知我地未行到去佢已經瞓着左,哎,去到啱啱6點,揀左衫再俾多兩個字佢瞓,到6點半
,佢喊醒左,原本抱一抱佢,佢仲想瞓,但係唔得喇,因為爺爺及叔叔都趕住返工,要盡快影呀,於是開始影啦,但係勁扭計,勁想瞓,哎,影樓姐姐同攝影師哥哥用盡法寶,但都係唔掂,結果頭兩個造型影得最差(親子同廚師),後尾果3個造型(畢業、禮服、光豬)好返d,起碼都唔使tum得佢咁辛苦,雖然唔係平時果d大笑,但起碼唔使影影下又要抱呀

好嘢!影晒lu,我地一路等,一路諗緊d相會唔會好差,因為譽承表現出奇地差,我地真
係好驚d相會好肉酸囉。

好彩,d相都幾好,雖然唔係張張笑,但起碼影得佢好可愛,奶奶一路睇一路話,張張都咁
好,唔知揀邊張,不如要晒佢啦^^

大宅

畀面勳章

光頭仔好可愛!一d都睇唔出佢紐緊計。可唔可以pm佢係邊到影同價錢呀?

子爵府

miffy3in1
佢係響studio123影ga,你上返最頂果度都有條thread係佢地既資料,我地係$388 (5個造型),再加$300要晒d相,我果度大約係138張,佢冇晒出黎ga,係softcopy,如果要佢地晒d大大張既poster出黎,佢地都有ga,不過要加錢,好似大約係$2xx, $3xx, $5xx,唔同size會唔同價錢。

你地都去影啦,其實我幾鍾意呢間,個女仔同影相既後生仔都好俾心機,雖然仔仔不停扭計,但我地都好開心見到佢地咁落力tum佢笑,好實講,如果唔係有佢地響度,我諗以仔仔既狀態,肯定張張都係喊晒口囉。

以咁既價錢,我覺得好滿意,同埋最後佢地都有俾張coupon我,下次影可以加多一個造型,即係如果2歲時都會係$388/5個造型(如果佢冇加價既話^^)。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

你個仔仔好 cute 呀 我最鐘意唔著衫個 D 相 因為我覺得係最自然, 其他造型都影得好靚仔呀

生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

子爵府

因為影光豬look時佢已經開心返晒喇,調返轉係佢tum到我地大笑呀^^

呢個look我地係最後先影ga。

原帖由 usbaby 於 09-4-9 16:20 發表
你個仔仔好 cute 呀 我最鐘意唔著衫個 D 相 因為我覺得係最自然, 其他造型都影得好靚仔呀

別墅

唔係呀, 你唔講, 我完全唔覺得光頭仔心情唔好哦! 光頭仔好得意呀, 同埋... 他越來越似你呀, Jackie!

子爵府

多謝多謝!你地可以見到佢既笑容,真係要多謝果兩個後生仔女,我自己都幾乎搞到想發脾氣呀....

我既EQ真係唔係咁高...

原帖由 Ann0805 於 09-4-9 16:41 發表
唔係呀, 你唔講, 我完全唔覺得光頭仔心情唔好哦! 光頭仔好得意呀, 同埋... 他越來越似你呀, Jackie!

大宅

Very cute!!! 光頭仔原來已經有好多頭髮, 唔再係光頭仔 ; )

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個囝o岩o岩係123度影左, 我想問D相點樣UPLOAD 上去? THX

伯爵府

勁呀!連踩兩場都影得甘靚!光頭仔果然好似你兩公婆甘好精力!

都好好呀!超多表情呀!

我上次都係果個高高瘦瘦的後生仔影,真的好有心機。希望來緊第二輯好似你d甘靚就好啦!

子爵府

melody_bb
係呀,我地都係果個高高瘦瘦既四眼後生仔,佢真係好俾心機,又好有耐性。

其實d相影得好真係要多謝佢地,我諗你想像唔到仔仔每隔十幾秒就喊住嗌媽媽,要我抱先肯冷靜返d咋...

babyrib
佢d頭髮....真係好珍貴,因為成7個月先生到咁長咋,佢出世時都有咁長啦!!

希望佢大個仔d頭髮會生長得好d啦,同埋千其唔好似爺爺....唔好地中海呀!!!

民房

你仔仔影得很可愛,有笑,有表情同用動,好過我Isaac很多, 我仔仔所有單獨照都無笑同無表情.

洋房

可唔可以同daddy & mammy一齊影架

別墅

你唔講, 我完全唔覺得光頭仔心情唔好哦! 譽承好可愛呀....光頭仔其實多左好多頭髮唔再光頭仔呢

子爵府

cpb061126
梗係可以啦,我地有影ga,仲有齊老爺奶奶叔叔同姑仔添呀,我冇copy響度之ma,你上我個blog會見到ga^^

PurplerRose
Issac可能少見人呀,我個仔好多活動,成日見人既,所以佢唔怕生寶人ga,只係果日未瞓醒就俾我搞醒,脾氣臭d囉。

Hernie
咁遲d要改名,叫短髮仔啦^^

首頁

尾頁

跳至