自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019勳章 熱血勳章 hashtag影視迷勳章

其實電子煙仲毒過香煙,家長唔好咁無知,以為好似商家咁講話無尼古丁,就任孩子吸啦!

(emoji)(emoji)請廣傳分享(emoji)(emoji)

支持「吸煙與健康委員會」的「全面(emoji)️止電子煙」簽名
(emoji)已經簽名,希望(emoji)️電子煙(emoji),不要毒害我們下一代(emoji)‍(emoji)‍(emoji)(emoji)‍(emoji)‍(emoji)

http://quitters.smokefree.hk/support/content/form

青少年電子煙成癮 FDA警告將出手制裁

https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20180914/58679715

大宅

回覆樓主

美國一早有啦,有d買煙鋪頭,裡面大把煙買,好多款式,咩味都有,當然有埋電子煙,仲有雪茄買
美國人好多食煙飲酒架

伯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我年頭去瑞典都見到有d外國人食電子煙,我仲聞到係藍苺,士多啤梨味

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

tingloveyin915 發表於 18-9-15 06:29
我年頭去瑞典都見到有d外國人食電子煙,我仲聞到係藍苺,士多啤梨味
...

擺明係化學成份

公爵府

2019勳章 熱血勳章 hashtag影視迷勳章

MM2H 發表於 18-9-15 07:01
擺明係化學成份

仲毒

象牙宮

回覆樓主:

象牙宮

MM2H 發表於 18-9-15 07:01
擺明係化學成份

可能更毒

珊瑚宮

珍珠宮

Poyau 發表於 18-9-15 20:11
可能更毒

軟性毒品

禁止訪問

象牙宮

MM2H 發表於 18-9-15 20:24
軟性毒品

危害更甚

象牙宮

chingmon 發表於 18-9-15 21:18
我女(初中)同朋友出街,我女聞到陣好香嘅水果味係甘索,佢朋友同佢講吾好索,係煙黎,佢先知驚。
以前d煙最 ...

糖衣毒藥

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊