跳至

首頁

尾頁

民房

Emily & 亨媽 thanks so much

別墅

hello!! Emily, 亨媽

sorry for my late for paying money, I have already paid $120 this morning la , pls check.

would you give me the full address of the location, because I don't live Shatin. I will drive to come ar!!

Tks

大宅

剛 send 了資料比大家 , 沒收到的要通知亨媽啊 !
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

別墅

sorry ar 亨媽, 我無收到呀! 煩再send 比我!!

[email protected]

tks

別墅

ar... received la.... no need re-send to me la.. tks

** may be my PC is too slow...

禁止訪問

別墅

亨媽, Emily and 咁多位媽咪

唔好意思, 我今次join唔到gathering, 好失望囉!!! , 因為今日下午發現屋企牆身離奇流水, 好鬼煩!! 所以臨時無出席.sorry, sorry!!!

希望大家同bb玩得開心d!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

別墅

唉!! 希望下次join到啦!!!

大宅

叻叻勳章

原帖由 KellyChim 於 09-8-17 01:03 發表
亨媽, Emily and 咁多位媽咪

唔好意思, 我今次join唔到gathering, 好失望囉!!! , 因為今日下午發現屋企牆身離奇流水, 好鬼煩!! 所以臨時無出席.sorry, sorry!!!

希望大家同bb玩得開心 ...

係啦, 去到都見唔到你同紙皮, 咁我地29號見啦~

大宅

kellychim ,

唔好唔開心喇 , 好快有下次 , 到時再玩過啦 !
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

大宅

報告 :

719 gathering 餘款 : $50
每組家庭費用: $2160 ($120 x 18)
total: $2210

816 gathering 支出 :
五餅二魚到會食物 : $1234
食物運輸費 : $130
翠擁華庭塲租 : $450 ($150 x 3)
紙包飲品 : $40.5+$38.9=$79.4
膠叉紙碟 : $28
bb 餅 $$36.9+$36.9+$28.5=$102.3
bb 果汁: $39.9 x 3=$119.7

餘款 : $66.6

有空請來逛逛喔 !

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

嘩, 妳哋條數好準喎...
辛苦晒!

原帖由 亨仔媽咪 於 09-8-18 01:49 發表
報告 :

719 gathering 餘款 : $50
每組家庭費用: $2160 ($120 x 18)
total: $2210

816 gathering 支出 :
五餅二魚到會食物 : $1234
食物運輸費 : $130
翠擁華庭塲租 : $450 ($150 x 3)
紙包飲品 : $40.5+$38.9= ...

別墅

本來都唔係好好好唔開心嘅!!! 唉! 不過剛睇完d相係facebook, 見到好多媽咪同d BB 玩得好開心喎!!真係覺得走寶!!! 最衰屋企流水啦!!!

原帖由 亨仔媽咪 於 09-8-18 01:42 發表
kellychim ,

唔好唔開心喇 , 好快有下次 , 到時再玩過啦 !

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至