跳至

首頁
12345...29

尾頁

男爵府

時間: 1/5/2009
地點: 新城市廣場 (我地個主場) 邊間就要等大家suggest

報名:
cowcowb/June
cqmama/Hazel
高齡產婦/Joyce

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

即係MOM & BABY ONLY!
DAD自己去行街街啦!

原帖由 cowcowb 於 09-4-16 11:47 發表
地點: 新城市廣場 (我地個主場) 邊間就要等大家suggest

報名:
高齡產婦/Joyce

複式洋房

原帖由 cowcowb 於 09-4-14 22:17 發表
Peggie, 記唔記得我!!!好耐無見...係fb見倒你阿囝好叻叻識轉身呀

Hi June, 我記得妳呀, 好耐無見啦. 係呀阿囝依家識埋反身後反番轉啦. 妳阿囡肯轉未呀?

洋房

報名:
高齡產婦/Joyce
Brianmilk/Jenny

男爵府

佢仲未識, 但成個身係咁咬轉, 我估差少少就識轉 .... 我朋友話可能佢肥 , 所以無咁容易轉

咁你出唔出黎見下面呀?

原帖由 fullmoon 於 09-4-16 10:08 PM 發表

Hi June, 我記得妳呀, 好耐無見啦. 係呀阿囝依家識埋反身後反番轉啦. 妳阿囡肯轉未呀?

洋房

沙田友

我係住沙田, 請預埋我gathering.

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

請定時間, 我LATE AFTERNOON有下場呀...
NOON TIME OK嗎?

原帖由 purina 於 09-4-17 10:46 發表
我係住沙田, 請預埋我gathering.

複式洋房

原帖由 cowcowb 於 09-4-17 09:45 發表
佢仲未識, 但成個身係咁咬轉, 我估差少少就識轉 .... 我朋友話可能佢肥 , 所以無咁容易轉

咁你出唔出黎見下面呀?

OK ar at 5/1/09...where & what time ar??

Is it mama and baby gathering only or whole family??

複式洋房

hi hi 我住馬鞍山嫁!!! 我個女11月21日出世........我都JOIN GATHERING 呀~~~

伯爵府

For me, only me or maybe with BB, husband is not available.

原帖由 fullmoon 於 09-4-17 23:43 發表

OK ar at 5/1/09...where & what time ar??

Is it mama and baby gathering only or whole family??

大宅

原帖由 idahosc00 於 09-4-18 14:12 發表
hi hi 我住馬鞍山嫁!!! 我個女11月21日出世........我都JOIN GATHERING 呀~~~

hi all,

我都係住沙田馬鞍山區,我都想join gathering,歡迎嗎?
你們作兒女的,要在主裏聽從父母,這是理所當然的。要孝敬父母,使你得福,在世長壽。

複式洋房

如果帶 BB, 要搵個地方可以容納咁多 BB 車....可以嗎?
June, 你熟d新城市喎, 邊度可以嗎?

原帖由 高齡產婦 於 09-4-17 17:44 發表
請定時間, 我LATE AFTERNOON有下場呀...
NOON TIME OK嗎?

男爵府

其實Whole family都無所謂架, 我老公都話想去

原帖由 fullmoon 於 09-4-17 11:43 PM 發表

男爵府

好呀,好呀...

原帖由 晞琳 於 09-4-18 11:10 PM 發表

hi all,

我都係住沙田馬鞍山區,我都想join gathering,歡迎嗎?

男爵府

我搵到個地方啦, 但係果度係露天希望果日唔好落雨啦!!!
你地mark返幾多大人,我之前幾日book定位。

日期: 1/5/2009
時間: 12:30
地點: 天幕 sky platform
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16682

報名:
cowcowb/June ........ 2a1b
高齡產婦/Joyce
fullmoon
purina
idahosc00
晞琳

男爵府

不如你地pm emai比l我, 我地再係email聨絡。之後容易d keep contact....

伯爵府

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16682

報名:
高齡產婦/Joyce.........1a1b
fullmoon
purina
idahosc00
晞琳

複式洋房

報名:
cqmama/Hazel .........2a1b
高齡產婦/Joyce.........1a1b
fullmoon
purina
idahosc00
晞琳

原帖由 高齡產婦 於 09-4-21 10:16 發表

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16682 ...

伯爵府

大家有冇人知, 沙田有冇D咩PLAYGROUP啱我哋D 囝囝囡囡玩架?

大宅

我個女同你一日出世架..
咁有緣,一定要出來相認下啦..

各位,我住大埔架..但成日入沙田..
你地有gathering,預埋我呀..
不過我會一家四口出來..

原帖由 idahosc00 於 09-4-18 14:12 發表

首頁
12345...29

尾頁

跳至