跳至
[2008年] 沙田友聚會

首頁
45678...29

尾頁

大宅

原帖由 cowcowb 於 09-5-6 00:50 發表
31/5個半歲生日會你地有無報,如果有不如約埋一齊,到時一齊坐 。

無呀!因為之前好少上嚟,知道o既時候已經full晒lu。
你們作兒女的,要在主裏聽從父母,這是理所當然的。要孝敬父母,使你得福,在世長壽。

複式洋房

回覆 94# cowcowb 的文章

唔好漏咗我.可唔可預埋我一起坐.我已張資料pm比你

男爵府

其實有好多間playgroung, 烏溪沙又話又個ymca, 我地要用d時間search吓。

其實我都收你地email啦,但我唔得閒update, 我盡快update,然後send比大家。

原帖由 高齡產婦 於 09-5-6 10:30 AM 發表
花園城都好喎, 我媽住嗰度架...
係咪真理浸信會嗰間幼稚園呀? 有playgroup for bb咩? 我有朋友返喱間church, 唔知佢幫唔幫我攞到料呢? 等我8下先!

我等妳整好個list, 再一次過email第一城嗰間d料比大家吖. 不過 ...

男爵府

嘩哈哈, 咁正有攝影送, 仲想帶阿女影半歲相,等埋你地個個獎先去影

原帖由 亨仔媽咪 於 09-5-6 12:27 PM 發表
其實531個party都無乜嘢要攪 , 搵 sponsor 都已經7788 , 大部份贊助都留返一歲party先搵 , 至於攝影已經有studio肯sponsor我地 , 間studio當日仲會送出免費套餐作抽獎 , 埸地佈置就搵唔倒贊助 , 要洗幾百蚊用氦氣球 ...

男爵府

整好咗個list之後就會email比大家, 跟住係email問大家有無參加, 有的話就group好咗send 比大大懶豬郡主

原帖由 connie216bb 於 09-5-7 12:10 AM 發表
唔好漏咗我.可唔可預埋我一起坐.我已張資料pm比你

大宅

祝你好運哦 ! 希望你抽到啦 !!!!
亨媽都想加入 '沙田之友' 要 send 咩資料比你呢 ?

原帖由 cowcowb 於 09-5-7 00:30 發表
嘩哈哈, 咁正有攝影送, 仲想帶阿女影半歲相,等埋你地個個獎先去影
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

禁止訪問

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

軒霆媽咪,
妳不如加入1129一歲生日會個waiting list先啦, 1129咁耐之後, 話唔定一定有人去唔到, 咁妳就可以加入啦.

原帖由 coreylung2008 於 09-5-7 11:33 發表

你地就好, 可以一齊去531party, 我之前唔留意有呢d活動, 所以無報名....唔可以同你地一齊去玩tim, 遲d1歲party我都無報名, 你地係咪大部份人都會去呢? 唉....我軒霆仔又錯失左個同你地bb一齊玩o既機會喇. ...

大宅

係呀 , 報住waiting list先啦 , 遲下可能仲有家庭報架 , e+報名排前d機會大d.

原帖由 高齡產婦 於 09-5-7 11:37 發表
軒霆媽咪,
妳不如加入1129一歲生日會個waiting list先啦, 1129咁耐之後, 話唔定一定有人去唔到, 咁妳就可以加入啦.
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

禁止訪問

大宅

咦咦 , 亨媽住仁安醫院附近喎 !
哈哈, 要約出嚟見下面至得 .

原帖由 coreylung2008 於 09-5-7 13:28 發表
我聽你地話己經報左waiting list 喇, 希望最後我地又可以一齊參加到喇

p.s. 亨仔媽咪, 我之前睇過係bk post, 你住係大圍?? 我都係住大圍ka
有空請來逛逛喔 !

禁止訪問

複式洋房

回覆 109# 亨仔媽咪 的文章

我到來報1129.等我如家報.希望到時有位啦.

男爵府

享媽 PM個EMAIL比我。

各位我放假會的起心肝UPDATE個LIST

原帖由 亨仔媽咪 於 09-5-7 12:39 AM 發表
祝你好運哦 ! 希望你抽到啦 !!!!
亨媽都想加入 '沙田之友' 要 send 咩資料比你呢 ?

男爵府

我估最後應該有位

原帖由 coreylung2008 於 09-5-7 01:28 PM 發表
我聽你地話己經報左waiting list 喇, 希望最後我地又可以一齊參加到喇

p.s. 亨仔媽咪, 我之前睇過係bk post, 你住係大圍?? 我都係住大圍ka

複式洋房

June, 你參加左兩個半歲生日會???
我使唔使再 pm 我的資料給你?

你地可以一齊去 0531 個生日會, 好開心呀...

亨媽: 我住仁安下面喎.....我屋企望到仁安架!!! 好近呀!

原帖由 cowcowb 於 09-5-8 00:28 發表
我估最後應該有位

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

各位媽咪,
CITYONE嗰間PLAYGROUP依家話30/5 11:00-12:00有半價試堂(正價$120一堂), 呢班係FOR 6個月至9個月嘅BB架.
我SEND咗REPLY去報名喇.
妳哋有興趣, 就比EMAIL ADDRESS我, 我FORWARD D INFORMATION比妳哋啦.

原帖由 cowcowb 於 09-5-6 00:39 發表
你問下佢可唔可以試堂?

大宅

亨媽都好想比細佬早d返palygroup , 但細佬同亨媽上playgroup 時哥哥就無人湊 , 唯有等細佬大個d先 , 哥哥今年9月便返 n1 , 到時哥哥返咗學亨媽便有時間同細佬上playgroup了 .
反正哥哥都係1歲差唔多識行先開始返playgroup .

原帖由 高齡產婦 於 09-5-11 11:26 發表
各位媽咪,
CITYONE嗰間PLAYGROUP依家話30/5 11:00-12:00有半價試堂(正價$120一堂), 呢班係FOR 6個月至9個月嘅BB架.
我SEND咗REPLY去報名喇.
妳哋有興趣, 就比EMAIL ADDRESS我, 我FORWARD D INFORMATION比妳哋啦.

...
有空請來逛逛喔 !

大宅

cqmama ,
亨媽問咗樓下個泳池喇 , 住客唔洗錢 , 訪客 4 歲以上 $20 一個 , 訪客不限人數 .
有空請來逛逛喔 !

禁止訪問

首頁
45678...29

尾頁

跳至