派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

囝囝仲有4個月就一歲生日!!我地想整個麵包超人生日蛋糕比佢!!
我想問下大家知唔知邊度有得訂麵包超人蛋糕?而且因為唔太多人食,知道我地只會訂2磅左右....唔知有冇鋪頭會接咁細既蛋糕訂單呢?

麻煩哂大家*

大宅

Please check PM.

原帖由 dailings 於 09-4-9 19:38 發表
囝囝仲有4個月就一歲生日!!我地想整個麵包超人生日蛋糕比佢!!
我想問下大家知唔知邊度有得訂麵包超人蛋糕?而且因為唔太多人食,知道我地只會訂2磅左右....唔知有冇鋪頭會接咁細既蛋糕訂單呢?

麻煩哂大家* ...
Charles Chan

子爵府

I ordered an Anpanman bd cake for my son bd party today.. The cake is 2 lbs..
Very good... I ordered it from 佐敦-楓葉...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 hkitty09 於 09-4-11 00:17 發表
I ordered an Anpanman bd cake for my son bd party today.. The cake is 2 lbs..
Very good... I ordered it from 佐敦-楓葉...

HI,你可唔可以比d相黎睇下呀?

複式洋房

美心有無呀

複式洋房

美心有無呀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 lucywan 於 09-4-11 21:56 發表
美心有無呀

美心個D大公司冇架...佢地只有hello kitty個d

大宅

回覆 # 的文章

我都想知, 可否PM我呀? 謝謝!!

子爵府

醒目開學勳章

我都想知, PLS PM我! 謝謝!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依間有呀

www.kiwisweets.com

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

請pm比我啦...謝...

原帖由 dailings 於 09-4-11 01:38 發表

HI,你可唔可以比d相黎睇下呀?

男爵府

原帖由 hkitty09 於 09-4-11 00:17 發表

Hi hkitty09, pls pm me the address & tel of 佐敦-楓葉
if possible, pls also send me the photo of Anpanman bd cake, thanks!

男爵府

原帖由 esmehouse 於 09-4-18 18:20 發表
依間有呀

www.kiwisweeks.com

條LINK有問題, PLS RESEND, TKS

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

www.kiwisweets.com

原帖由 littlepigma 於 09-4-19 23:53 發表

條LINK有問題, PLS RESEND, TKS
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

民房

蛋糕 cake

最近參加了朋友的生日會, 個 babbie 蛋糕超靚又好味, 問她在那裡買, 原來是她的朋友介紹的, 是五星級師父特別度身做的, 水準一流, 以下是他的網址, 有好多蛋糕相都好靚吵 !!:D

hk. myblog.yahoo.com/september-09

大宅

我都想知, PLS PM我! 謝謝!!

首頁

尾頁

跳至