自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

plumtree 發表於 18-9-20 18:25
咁我真係幾黑。上次去領獎,我遇到一個好嘅後生同事好helpful嘅,旦另一個老嘅,就好唔禮貌,串串貢。 :ig ...

我去過佢新舊office (上環同觀塘)。
so far都有禮貌, 觀塘係上年,兩三個職員都好helpful
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-20 18:35
我去過佢新舊office (上環同觀塘)。
so far都有禮貌, 觀塘係上 ...

嗰個人好扮嘢,冇禮貌可言。我有一刻覺得自己似乞兒去討飯咁。有一刻我真係想衝出門口走㗎。忍住度氣㗎咋。自問我好聲好氣問左佢哋在先㗎。其實佢啲同事冇野㗎。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

plumtree 發表於 18-9-20 18:43
嗰個人好扮嘢,冇禮貌可言。我有一刻覺得自己似乞兒去討飯咁。有一刻我真係想衝出門口走㗎。忍住度氣㗎咋 ...

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

sharon26788 發表於 18-9-20 18:32
有圖有真相

自己高高啦

珍珠宮

plumtree 發表於 18-9-20 18:26
點解咁講呢?唔通佢真係試過著睡褲出現過 :q ...

珍珠宮

MM2H 發表於 18-9-20 18:34
有圖有真相

珊瑚宮

回覆樓主:

亂講嘢,點止趕出宮,小心比人送去宮人斜

子爵府

sharon26788 發表於 18-9-20 14:34
唔知會唔會有JM去

我見過國王,傾咗計成個鐘!

寶石宮

2023年兔年勳章

missparent 發表於 18-9-20 20:13
我見過國王,傾咗計成個鐘!

寶石宮

2023年兔年勳章

plumtree 發表於 18-9-20 18:26
點解咁講呢?唔通佢真係試過著睡褲出現過 :q ...

微服出巡係10年事嘅事

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1291373

侯爵府

2018復活節勳章

Poyau 發表於 18-9-20 22:52
微服出巡係10年事嘅事

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1291373

多得你呢位熱心嘅觀眾,比條link我,滿足左我嘅好奇心,亦解答左我睇到一頭霧水嘅疑惑。之前睇上面大家講到好似個個都去過國王屋企咁,r晒頭。
雖然你條link已經大部份被遮蔽,旦仍然被我發現左端倪。內容幫我唔到,旦標題幫到我。我人肉搜尋到國王嘅睡褲相

侯爵府

2018復活節勳章

微服出巡係10年事嘅事

原本我想將張相舖上嚟嘅,旦怕激嬲國王,被拉去辛者庫洗功桶,諗諗下都係唔好好心做壞事喇。

水晶宮

微服出巡係10年事嘅事

佢唔比我睇

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

plumtree 發表於 18-9-20 23:27
原本我想將張相舖上嚟嘅,旦怕激嬲國王,被拉去辛者庫洗功桶,諗諗下都係唔好好心做壞事喇。 :h ...

洗恭桶事小, 拉出去杖斃大鑊了.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

寶石宮

2023年兔年勳章

iamlazy 發表於 18-9-20 23:31
佢唔比我睇

試吓copy條link去網頁開

寶石宮

2023年兔年勳章

iamlazy 發表於 18-9-20 23:31
佢唔比我睇

見《BK 後宮爭鬥》第3頁 #43

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21816058&extra=page%3D1&page=3

男爵府

我的育兒心得勳章

andyman 發表於 18-9-20 23:52
洗恭桶事小, 拉出去杖斃大鑊了.

會唔會侏連九族,係個post有講過野都齊齊洗恭桶?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-20 14:41
因住激嬲國王,趕你出宮 :jo ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

HoshiSora 發表於 18-9-20 15:54
貶為庶人,終生不得進宮

仲慘過禁言

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

微服出巡係10年事嘅事

其實係咪走火警?點解知道係國王真身既

首頁

尾頁

跳至