潮流時尚

跳至
[手袋] 終於入手goyard  

首頁

尾頁

伯爵府

barryhym 發表於 18-10-22 22:38
我5尺6寸高,仲諗緊買咩size! Do you mind sharing your action pic for reference? And how tall are you ...

我個新袋拎咗去做personalization 未有得攞,影唔到相住

有兩張旅行相攞緊舊個黑色GM,for your ref

大宅

gzilla 發表於 18-10-23 00:19
我個新袋拎咗去做personalization 未有得攞,影唔到相住

Thx! 我估你同我差唔多高,咁你覺得如果平時用咩size好d呢?

伯爵府

barryhym 發表於 18-10-23 08:41
Thx! 我估你同我差唔多高,咁你覺得如果平時用咩size好d呢?

我平時好少用Goyard GM, 通常旅行先用
我覺得如果平日用PM size 已經夠大,但我鍾意大袋for tote

大宅

回覆 jasonmama888 的帖子

大宅

gzilla 發表於 18-10-23 19:58
我平時好少用Goyard GM, 通常旅行先用
我覺得如果平日用PM size 已經夠大,但我鍾意大袋for tote
...

Ok understood! Thx for your advice

大宅

Look cool on you

咁即係外國買都可以拎去香港做personalization?

子爵府

Gzilla, 你件Jacket 係D&G kids 嗎?好靚

伯爵府

jasonmama888 發表於 18-10-24 10:22
Gzilla, 你件Jacket 係D&G kids 嗎?好靚

Yes

好細件

子爵府

gzilla 發表於 18-10-25 01:47
Yes

好細件

我本身都猶豫緊好唔好喺farfetch order Y12 試下。睇完你着,我即刻order了,希望塞得落啦,你着得好好睇

首頁

尾頁

跳至