興趣嗜好

跳至

首頁
34567...13

尾頁

水晶宮

2019勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

twotigers 發表於 18-10-5 00:40
佢老公脾氣好好

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

D

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

霜霜 發表於 18-10-5 03:20

最唔鍾意啲飛嚟飛去嘅昆蟲

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

twotigers 發表於 18-10-5 04:13
最唔鍾意啲飛嚟飛去嘅昆蟲

X2!不過我好惹蚊

珍珠宮

tsung 發表於 18-10-5 16:42
X2!不過我好惹蚊

X2 我都係

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

d蚊蚊真係好討論

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

twotigers 發表於 18-10-6 01:06
X2 我都係

全家喺得我咁咋

寶石宮

Vin仔媽 發表於 18-10-6 01:17
d蚊蚊真係好討論

蚊同蠓都喺

水晶宮

2019勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 18-10-6 06:43
蚊同蠓都喺

蠓好恐怖,係一堆咁咬,咬果時完全唔發覺,番到屋企成腳都係

珍珠宮

tsung 發表於 18-10-6 06:43
蚊同蠓都喺

我想問你知唔知點滅蠓?

珍珠宮

mariefish 發表於 18-10-6 09:08

如果係一粒粒,被蚊咬果啲易消腫,不過最憎佢哋成日同我爭嘢食

寶石宮

mariefish 發表於 18-10-6 09:08

咬到好痛

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

D

50246419    發表於 18-11-22 00:35

珍珠宮

霜霜 發表於 18-10-6 21:01
這是我一個親身經歷;
半夜坐上尾班列車,一個黑炭的一個男人,頭顱凹陷,靜止
不動,坐在我對面,落車後之 ...

果一刻可能大家頻率接通咗

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

畫得好靚呀! 仲有好鍾意你的動圖公仔, 你真係好有才華, 欣賞你的畫作確係賞心樂事!

霜霜    發表於 18-10-6 21:46

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

霜霜 發表於 18-10-6 21:01
這是我一個親身經歷;
半夜坐上尾班列車,一個黑炭的一個男人,頭顱凹陷,靜止
不動,坐在我對面,落車後之 ...

珍珠宮

Vin仔媽 發表於 18-10-7 00:02

好期待霜霜下一個故事
唔知仲有無02嘢睇

珊瑚宮

D

珍珠宮

霜霜 發表於 18-10-7 05:06

會有的,幾時出就唔講住。

果架列車無其他乘客咩?

珊瑚宮

D

首頁
34567...13

尾頁

跳至
熱門主題