自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

禁止訪問

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

地點好吊腳

公爵府

回覆樓主:

一定是交通不便,發展商邊有死錯人ga ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

呢個盤喺正我仔學校對面,我都有興趣,不過單位就比依家住緊嘅細一半...

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Gmay 發表於 18-9-22 12:00
知唔知最大幾尺?

新聞報導4xx萬單位大約3xx尺而已!

複式洋房

低於1萬元,驚嚇價

大宅

回覆樓主:

好偏呀,第時出出入入要預唔少時間

wcpcelia    發表於 18-9-22 17:34

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

地點偏僻 抽到頭輪就堅平 之後再加推就...

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

畀面勳章

Gmay 發表於 18-9-22 12:00
知唔知最大幾尺?

寄來的宣傳單張

伯爵府

回覆樓主

幾抵喎
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

侯爵府

Gmay 發表於 18-9-22 11:59
我諗會有shuttle bus 掛,以前我住大埔果d山卡啦都有shuttle , 因為我會諗呢個價舊樓都唔得,舊樓我怕漏水 ...

我記得之前報導元朗有個樓盤有七人私家車接送添、點知2 年後話要cut, 只係送2 年, 吾知依家點了
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

入到呢,冇鐵路,巴士唔知幾耐一架,下下出入私家車,百冇,同住村屋冇分別

象牙宮

回覆樓主:

個位置好差,又唔近屯門,如果有車既,或者去荃灣返工既又諗得過既

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主:

基本上得三架車,1)K53, 去屯門一個鐘一班,唔係返學日子仲會930-1500冇車,2) 962E返工日子每日一班,3) 252, 去轉車站1個或半個鐘一班。

如冇私家車就單車或scooter, 日曬雨淋

大宅

我尋日係報紙都有見到個廣告,個位雖然比較遠,但係個單位睇落唔錯

首頁
12345...9

尾頁

跳至