自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

八婆仔@ 發表於 18-9-23 09:04
今早台北天氣唔錯,幸好我25號返

唉... 我28 號去,食到正,而家唔知點算

子爵府

廷廷媽 發表於 18-9-23 11:04
我28號去,睇黎要取消

我都係,唔知點算,又冇得取消

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

都敏俊C 發表於 18-9-23 22:11

我上星期出發超驚「山竹」影響....

所以我買左份貴保險,如行程延誤都有得保...

如果當地或香港已發出通知唔適合出發後才買保險,那就無得賠。

點都好,睇清楚保險條款先喇。

祝你出發玩得開心同平安

子爵府

八婆仔@ 發表於 18-9-23 22:14
我上星期出發超驚「山竹」影響....

所以我買左份貴保險,如行程延誤都有得保...

無論吹香港定吹台北,都驚驚飛唔到
個風行得慢就仲驚,驚冇機返香港就返唔到工

子爵府

都敏俊C 發表於 18-9-23 22:11

我28晚飛高雄
都冇計,天有不測之風雲

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

fionacat 發表於 18-9-23 23:05
我28晚飛高雄
都冇計,天有不測之風雲

今日睇又行斜左,無正面吹襲~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

都敏俊C 發表於 18-9-23 22:12
我都係,唔知點算,又冇得取消

到時航班取消是否可以退款呢?

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

Lm

複式洋房

回覆樓主:

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

超強颱風澤美正逐漸增強並向西北方向移動,天文台及多個歐美天氣預報系統都預測,潭美將於周末(29日)集結於台灣以東海域,恐影響台灣。潭美其後何去何從?歐美天氣預報系統預料潭美會「轉軚」向東北方向移動,於國慶日(10月1日)長假期前後由南至北橫掃整個日本,港人外遊熱點沖繩、九州、大阪、東京、北海道等幾乎全部成為颱風來襲的受影響區域。
超強颱風「潭美」今天(25日)凌晨2時位於集結在高雄之東南偏東約930公里,預料移動緩慢,在西北太平洋海面上徘徊。台灣氣象部門表示,今、明兩天潭美將來到導引氣流弱的區域,除移速減慢之外,其後續動態的不確定性增大。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ANNAFRIEND 的帖子

呢D風, 一D都唔想有

首頁

尾頁

跳至