自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

宜家手機用lag左好多例如回帖或者留言咁
都要等幾秒先得
係咪得我一個係咁樣...?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

cyy1121 發表於 18-9-23 01:34
都要等幾秒先得

一向都會,間唔中喺咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cyy1121 發表於 18-9-23 01:34
都要等幾秒先得

我同你一樣。以前㩒好似冇乜問題。
呢幾次佢會話回覆太頻密
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-9-23 07:44
一向都會,間唔中喺咁

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-23 09:39
我同你一樣。以前㩒好似冇乜問題。
呢幾次佢會話回覆太頻密

回覆太頻密?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

剛剛就係咁
同埋編輯好煩,有時想由得佢錯唔理

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-9-23 22:08
回覆太頻密?

係呀!!!
有時回完一個,到第二個按(發佈)。
佢話我回覆太頻密,跟住我等多幾秒先就按到。
不過今日下午開始冇呢個情況發生

寶石宮

mariefish 發表於 18-9-23 22:10
剛剛就係咁
同埋編輯好煩,有時想由得佢錯唔理

除非睇唔到錯字,否則我會編輯改番啱。
唔想啲正字刑警又執我啲錯字出嚟質我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 18-9-23 22:12
除非睇唔到錯字,否則我會編輯改番啱。
唔想啲正字刑警又執我啲錯字出嚟質我
...

我有時諗唔起點寫果隻字由得佢錯

寶石宮

mariefish 發表於 18-9-23 22:15

當然。有時出post嘅時候睇唔到錯,當然冇得改 (我恥笑)

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 18-9-23 22:17
當然。有時出post嘅時候睇唔到錯,當然冇得改 (我恥笑)

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-23 22:11
係呀!!!
有時回完一個,到第二個按(發佈)。
佢話我回覆太頻密,跟住我等多幾秒先就按到。

無事就好

寶石宮

Poyau 發表於 18-9-24 00:40
無事就好

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-9-23 22:15

由佢錯

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-24 00:41

翡翠宮

Poyau 發表於 18-9-24 00:41
由佢錯

洗嘜講

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有時㩒極都冇反應要出返去再入黎先得

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-9-24 00:45
洗嘜講

首頁

尾頁

跳至