美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

計劃去打斑,不過唔係好識分自己面上嘅係咩斑,只估係係賀爾蒙斑+曬斑,請問去開A+或A妹嘅jm我應該點考慮去邊間?
另外求A+及A妺會員號碼,萬分感激

男爵府

PonyoBB 發表於 18-9-23 12:22
計劃去打斑,不過唔係好識分自己面上嘅係咩斑,只估係係賀爾蒙斑+曬斑,請問去開A+或A妹嘅jm我應該點考慮去 ...

我當時上了A+, 但她建議我去A妹做Pico. 苛爾蒙斑+曬斑做Pico好D.
Pm 你A妹nos.

男爵府

PonyoBB 發表於 18-9-23 12:22
計劃去打斑,不過唔係好識分自己面上嘅係咩斑,只估係係賀爾蒙斑+曬斑,請問去開A+或A妹嘅jm我應該點考慮去 ...

我就會建議你先上A+做consultation, 如果佢哋處理到嘅,就可以平啲,如果佢哋處理唔到自然會轉介你去A妹啦!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

去左A+先,睇下乜嘢情況

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我都係A+ 轉A 妹

子爵府

回覆樓主

多謝各位,咁我去A+先。

大宅

邊間平D?

男爵府

issactmaria 發表於 18-9-23 12:43
我當時上了A+, 但她建議我去A妹做Pico. 苛爾蒙斑+曬斑做Pico好D.
Pm 你A妹nos.
...

咁真係幾老實喎,我仲估佢地有咩機,就會為留住個一客,叫客佢地果部tim。

男爵府

MongLeung 發表於 18-9-23 13:45
我就會建議你先上A+做consultation, 如果佢哋處理到嘅,就可以平啲,如果佢哋處理唔到自然會轉介你去A妹啦 ...

請問A+係有醫生當值?還是由美容師評估?

男爵府

liuma 發表於 18-9-23 15:14
請問A+係有醫生當值?還是由美容師評估?

美容院評估的

男爵府

好媽媽勳章

上個月去了a+做了第一次,佢話我有雀斑同荷爾蒙斑,靜係話荷爾蒙斑要打比較多次數先得但都冇叫我試去a妹做pico,,,p.s打了一次真係感覺唔到淡左,反而分散左...黎緊會打第二次希望睇到效果la...

男爵府

gh312 發表於 18-9-23 18:25
上個月去了a+做了第一次,佢話我有雀斑同荷爾蒙斑,靜係話荷爾蒙斑要打比較多次數先得但都冇叫我試去a妹做pi ...

你覺得佢地有冇判斷錯斑既種類?如果有懷疑,不如搵個醫生check下先。
雖然我未打過,但我諗冇可能打一次就有效果,你要俾D時間再打。我自己睇我三隻斑都有,雀斑,太陽斑,荷爾蒙斑。如果5搵醫生睇咗先做機,我就諗住兩間隔住打。爬過文,大致說法,1064部機打雀斑/美白。pico就主力做荷爾蒙斑。

男爵府

廷廷媽 發表於 18-9-23 14:09
我都係A+ 轉A 妹

請問你係打咩斑?點轉法?我估我自己各種斑都有D,雀斑、太陽斑、荷爾蒙斑。有諗過去間有醫生既檢查,証實係咩斑先打。但通常果D有醫生既美容院,每次療程就貴D,計落有小小out budget.但check 完5jojn又怕俾人sell甩5到身!

翡翠宮

回覆樓主

我幾星期前去了A+, 做了hydrafacial, 影了相,但冇 consultation. 佢話要做左幾次如做laser 咁先對比到皮膚。 不過我會繼續去做hydra facial

大宅

liuma 發表於 18-9-23 19:01
請問你係打咩斑?點轉法?我估我自己各種斑都有D,雀斑、太陽斑、荷爾蒙斑。有諗過去間有醫生既檢查,証實 ...

去搵間有醫生做free consult先.. 確定左有咩班要打...再決定去邊間做. 雖然甘做好似衰D.. 總好過比錢亂試亂打. 爬下文就知邊間

大宅

回覆樓主

一直想知,丫妹既正名係咩?

男爵府

hellohappygirl 發表於 18-9-23 22:32
一直想知,丫妹既正名係咩?

Aestique

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆 liuma 的帖子

我D話算係荷爾蒙斑, 最衰係一塊咁左右面都有幾塊, A+A妹都話係深層斑, A+做左3次1064冇咩起色所以轉去A妹做PICO, 第一次都係差唔多, 第二次我同EXCEL V一齊做, 過左兩星期了, 感覺好似係淡左少少, 美容師話微絲血管會供營養比D斑, 所以用EXCEL V打左D微絲血管, 去斑功效會好D. 去之前我已經係度SEARCH左個價錢, 預左條數先去, 你就算做一次都唔會見到效果, 所以有心繼續做先去試做, 費事嘥自己嘥人時間啦.....

男爵府

廷廷媽 發表於 18-9-27 14:51
回覆 liuma 的帖子

我D話算係荷爾蒙斑, 最衰係一塊咁左右面都有幾塊, A+A妹都話係深層斑, A+做左3次1064冇 ...

打完Pico Combo, 今日我也開始打Pico+Excel V, 希望斷到微絲血管,停止養份供應給苛爾蒙斑。我斑多,打斑真係漫長的路,不過見到面層斑退了不少,毛孔幼細、又白了很多,真心覺得值得!已經有不少朋友說我最近精神咗及白咗,不過他們唔知我打咗斑㗎!

男爵府

issactmaria 發表於 18-10-5 18:59
打完Pico Combo, 今日我也開始打Pico+Excel V, 希望斷到微絲血管,停止養份供應給苛爾蒙斑。我斑多,打斑 ...

朋友都覺得自己靚咗真係好鬼開心㗎!洗錢扮靚唔緊,要最緊要洗咗錢係真係有效果

首頁

尾頁

跳至