想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我爸媽成日叫我唔好避孕,以為我唔想生,我已經解䆁咗好多次:我子宮內膜好難有,明明自己老母都有咁嘅情況,佢當年都係無避幾年先有我。仲開囗叫我做人工,我真心覺得煩,我夠想有啦!
好彩嘅係反而99 叫我順其自然,唔好急 我呻下啫,我已經排緊生育科

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-9-23 14:27
我爸媽成日叫我唔好避孕,以為我唔想生,我已經解䆁咗好多次:我子宮內膜好難有,明明自己老母都有咁嘅情況 ...

唔好唔開心我同你一樣阿媽都有曾經叫我去做人工受人但係佢未叫我之前自己已經去做咗但係仲未成功 預祝你快快成功

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-9-23 14:27
我爸媽成日叫我唔好避孕,以為我唔想生,我已經解䆁咗好多次:我子宮內膜好難有,明明自己老母都有咁嘅情況 ...

我99之前成日催我,次次打電話黎都講,堅係勁煩。

大宅

回覆樓主

我老母煩到
次次返去食飯問我係咪唔食得呢樣果樣(涼野)
之後落雨又叫我小心小行,唔係跌親仔都登埋出黎
我老豆又成日同我講阿邊個親戚個b點點點
我真係受夠喇,我唔係唔想生呀大佬,係生唔出,唔通問你拎$做ivf咩 ,我都仲儲緊舊$

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-9-23 18:19
我老母煩到
次次返去食飯問我係咪唔食得呢樣果樣(涼野)
之後落雨又叫我小心小行,唔係跌親仔都登埋出黎

想問你有冇去排政府呀

大宅

Wongpoman 發表於 18-9-23 18:22
想問你有冇去排政府呀

有呀
不過我心急想睇私症

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-9-23 19:43
有呀
不過我心急想睇私症

如果有能力 就兩邊一齊睇啦 但係提醒你一句 如果你喺私家醫院抽咗卵之後 千祈唔好 同政府醫院講 你私家醫院仲有胚胎 否則 就唔會畀你喺政府有得做要你放曬所有胚胎 政府先會再俾你開針

大宅

Wongpoman 發表於 18-9-23 21:41
如果有能力 就兩邊一齊睇啦 但係提醒你一句 如果你喺私家醫院抽咗卵之後 千祈唔好 同政府醫院講 你私家醫 ...

咁咪即係唔好響返威院做私症

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-9-23 22:03
咁咪即係唔好響返威院做私症

大家都係威院資料應該互通

首頁

尾頁

跳至