自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

水晶宮

回覆 puzzledmama 的帖子

我中意睇喎! 我老豆8X歲都中意睇. 睇心態啦!
佢地講野好好笑,尤其係6號 + FYY

我同時都中意睇VIU TV, D 同事話我好潮

我係好投入去睇呢個節目, 個D後生仔女既BACKGROUND 全部都知, 咁你聽佢地講野, 發表, 就唔係睇陌生人, 而係對佢地好有興趣, 效果完全唔同

水晶宮

回覆 幪面超人 的帖子

我LIKE 睇 DANNY + 波波

水晶宮

回覆 conconchan 的帖子

我個女都冇睇, 我反而好投入, 好中意睇, 覺得好好笑

琥珀宮

lojo11 發表於 18-9-24 12:34
我覺得ok,睇下後生諗咩都好

Yes,久不久睇下

子爵府

有人鍾意睇咪得, 雖然我無睇過

美女廚房咪仲垃圾低智, 大把人睇

其實我覺得某類離不開窮/富/有病男/女主苦戀韓劇仲冇誠意, 懶係爆, 浮誇又低能, 無聊到極點

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Not my cup of tea! Too noisy!

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

唔係呀!有仔女應該覺得OK,唔通睇教育電視咩?

男爵府

都👌🏻既,睇都係想知後生仔女講乜/諗乜,方便同個女溝通,睇到有啲野唔明可以問下個女,連隨佢又講多啲佢既野或同學既野比我聽,幾好

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

我都懷疑係咪因為自己唔夠後生, 完全覺得無聊
放下自在

公爵府

回覆樓主:

一早就覺

子爵府

我仔女好鐘意睇,我陪住佢地睇,都覺內容OK,只係覺馮xx港姐講野一舊舊,而且懶音好嚴重,其實睇下都好,了解時下後生仔女心態。

複式洋房

Helllokitty 發表於 18-9-24 16:56
Yes yes,有家燕媽媽既金曲50年
講明係後生仔傾下計,比後生睇架。

tvb嗰d都太無深度,唔入流,應該港台電視31,較為合適

大宅

回覆樓主:

人地都講到明 [後生仔傾下計]啦
咁你唔係後生仔女,唔啱睇好正常嗰喎
咁咪鬼睇,睇返愛回家算囉

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

tsung 發表於 18-9-24 13:14
我冇睇過

X 2
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

回覆樓主:

話明係後生仔傾下計,主要俾後生仔睇,咁中年或上咗年紀咪繼續睇愛回家或者金曲50年嗰啲比較適合

珍珠宮

回覆樓主:

我鍾意睇

子爵府

pugpugyan 發表於 18-9-24 23:03
話明係後生仔傾下計,主要俾後生仔睇,咁中年或上咗年紀咪繼續睇愛回家或者金曲50年嗰啲比較適合

...

如果金曲50年vs 後生仔傾下計,真心覺得前者好太多,起碼司儀講嘢都冇話講到一舊舊,聽死人啦⋯⋯

Talk show來計,我認為以年輕人為目標受眾的節目如big boys club; 森美小儀,麥美恩甚至黃貽興主持果D都有點可觀性,而後生仔傾下計就真的似兩個(emoji)晒脷嘅低能港姐亂發嗡風,無聊到一個點囉⋯⋯

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我覺得都幾有趣, 知道時下年輕人嘅諗法,唔好咁out。

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁
23456...9

尾頁

跳至