媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-7 11:30
沈日入左長洲..係表哥HOME 燒野食

熱到死..仲辛苦過去旅行

尋日同阿囡去左tst食lunch buffet,食完行左一陣海傍,真係熱到溶,阿囡食頭濕晒,即刻走返入sogo嘆冷氣。

子爵府

尋日老公又話去旅行社睇下D團,最後又報返上次新華個海南島團,今次平少少$2499,不過阿囡都要俾小童價,但係今次唔帶阿仔去。老公話遲D再帶阿仔跟團去第二度喎....不過我地13/7出發,老公前一個星期又會同朋友去旅行,放兩個星期假,去兩次旅行,真係識嘆~

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

mikitten 發表於 11-6-7 12:36
尋日老公又話去旅行社睇下D團,最後又報返上次新華個海南島團,今次平少少$2499,不過阿囡都要俾小童價,但 ...

嘩,,禁好呀
又去旅行,真爽
已經報左名拿
暑假貴少少,,

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

mikitten 發表於 11-6-7 12:31
尋日同阿囡去左tst食lunch buffet,食完行左一陣海傍,真係熱到溶,阿囡食頭濕晒,即刻走返入sogo嘆冷氣。 ...

邊間.貴唔貴

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-7 20:11
嘩,,禁好呀
又去旅行,真爽
已經報左名拿
係呀,尋日諗住上去睇下,點知老公即刻就報名....

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-7 20:11
邊間.貴唔貴

九龍酒店,都Ok呀,8折左大約$223一位,諗住阿仔唔食野唔抵,所以冇帶佢去,點知原來6歲以下有兩個大人就可以免費,老公話遲D帶埋阿仔去食多次~

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-7 21:51
係呀,尋日諗住上去睇下,點知老公即刻就報名....

你老公好爽快..真係
不過就緊要就佢...佢都開始放假7月頭 (你老公)

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-7 21:52
九龍酒店,都Ok呀,8折左大約$223一位,諗住阿仔唔食野唔抵,所以冇帶佢去,點知原來6歲以下有兩個大人就 ...

係呀..你唔講我都唔知TIM'

禁就OK WO..我亞仔又係唔係食好多野
有冇生蠔呀..HAHA

有咩食

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-7 22:44
你老公好爽快..真係
不過就緊要就佢...佢都開始放假7月頭 (你老公)

係呀,佢一坐低睇一睇,就即刻話報名,我都話洗唔洗諗下先,佢話唔洗.....佢好多野都係咁,買野又係,睇o岩就即刻買,我同佢就相反,我會左揀右揀揀好耐,揀到o岩先~

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-7 22:45
係呀..你唔講我都唔知TIM'

禁就OK WO..我亞仔又係唔係食好多野

有生蠔食呀~我老公就係想食生蠔,問左幾間都好貴,所以呢間都幾抵,佢食左好多生蠔同刺身。其他野食都ok啦,熱盆都係D普通野,甜品就得幾款蛋糕,但係就有好多細細杯果D奶凍同慕絲,老公就話中湯同西湯都好好味。

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-8 00:14
有生蠔食呀~我老公就係想食生蠔,問左幾間都好貴,所以呢間都幾抵,佢食左好多生蠔同刺身。其他野食都ok啦 ...

我都係,正想食生蠔同刺身

岩曬
咩卡有折

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-8 01:05
我都係,正想食生蠔同刺身

岩曬

卡就唔知,你可以打去問下,我地用open rice coupon,就有8折。

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-8 10:36
卡就唔知,你可以打去問下,我地用open rice coupon,就有8折

好呀..thx 曬

即係2個大人2個小朋友就free /禁都ok..

有冇限時間

珍珠宮

mikitten

同埋去海南島都唔係點洗錢係咪

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-8 10:54
mikitten

如果跟晒行程,好似自己食三餐,其餘都冇乜錢洗。不過老公就話睇下到時點,可能唔跟晒D行程,咁可能又要自己食多幾餐....

珍珠宮

MIKITTEN

想問一至五係咪 198..
星期6.日.248

COMPASS VISA 85折

TEA BUFFET

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-8 19:24
MIKITTEN

想問一至五係咪 198..

唔記得價錢,不過我食lunch buffet,果日8折左$223.2一位。應該要lunch先有生蠔食,同埋唔知會唔會假日先有,你book果時可以問下佢有冇生蠔先。

珍珠宮

CLOSE 左
轉左PART 3

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3969494

首頁

尾頁

跳至