基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位基督徒父母,要好好珍惜餘下的日子!

資料來源:BK
基督家庭將於2019年1月前完全關閉,該討論區會轉為惟讀區,曾收藏討論區或該討論區主題的國民仍可查看有關內容。

JD930    發表於 18-9-27 16:42

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都好唔捨得大家

願主賜福各位
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

貓大姐 發表於 18-9-26 23:45
我都好唔捨得大家

願主賜福各位

寶石宮

2023年兔年勳章

我都好唔捨得大家

願主賜福各位

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都好唔捨得大家

願主賜福各位

他日我哋喺其他版面再相聚
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-10-21 11:48
他日我哋喺其他版面再相聚
我都係剛知道,太突然了。唉!有嘅時候又吾多上黎,而家先覺得可惜,第時可以在咩版面見呢?

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

estw 發表於 18-10-21 22:13
我都係剛知道,太突然了。唉!有嘅時候又吾多上黎,而家先覺得可惜,第時可以在咩版面見呢?
...

大家都係bk嘅人。咩版都可以再見。
如再講宗教,就要去(興趣嗜好)入面嘅(其他)再講

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

有無講什麼原因, 雖然知道講來沒用....

但取消後都應該比一個空間我們作個平台.......

又說個bk的創辦人是一個信徒, 這麼一個小的平台都沒空間容納?
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

男爵府

Manwah 發表於 18-10-22 17:43
有無講什麼原因, 雖然知道講來沒用....

但取消後都應該比一個空間我們作個平台.......

「凡事都有定期,天下萬務都有定時。生有時,死有時;栽種有時,拔出所栽種的也有時;殺戮有時,醫治有時;拆毀有時,建造有時;哭有時,笑有時;哀慟有時,跳舞有時;拋擲石頭有時,堆聚石頭有時;懷抱有時,不懷抱有時;尋找有時,失落有時;保守有時,捨棄有時;撕裂有時,縫補有時;靜默有時,言語有時;喜愛有時,恨惡有時;爭戰有時,和好有時。」(傳三1-8)

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-21 22:44
大家都係bk嘅人。咩版都可以再見。
如再講宗教,就要去(興趣嗜好)入面嘅(其他)再講 :f ...

有緣再會

寶石宮

Poyau 發表於 18-10-24 09:23
有緣再會

其他區再會

伯爵府

dian 發表於 18-9-24 23:14
各位基督徒父母,要好好珍惜餘下的日子!

資料來源:BK

好難在其他區分享,好多非基督徒會攻擊,唉,惟一一個平台可以交流一下都無埋。

寶石宮

heily123 發表於 18-10-24 10:35
好難在其他區分享,好多非基督徒會攻擊,唉,惟一一個平台可以交流一下都無埋。
...

應該唔會喎!!有人攻擊我幫你

伯爵府

crystal媽咪 發表於 18-10-24 11:37
應該唔會喎!!有人攻擊我幫你

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

求主開路
新的一天...希望真的有新的希望吧...

侯爵府

難怪版面分類都消失了
在這裡識到好多主內姊妹,有些成為了現實好友
如果天空總是黑暗的,那就摸黑生存;如果發出聲音是危險的,那就保持沉默;如果自覺無力發光的,那就蜷伏於牆角。但不要習慣了黑暗就為黑暗辯護;不要為自己的苟且而得意;不要嘲諷那些比自己更勇敢熱情的人們。我們可以卑微如塵土,不可扭曲如蛆蟲 - 曼德拉

複式洋房

回覆 貓大姐 的帖子

咁突然既,咁有冇話第日可以去邊講野丫?
點解要取消既??

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆 amyincity 的帖子

因為部份討論區要重整, 可以貼在"興趣嗜好"內的"其他"分類
或者大家有意見, 可以在 使用意見 提出
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

公爵府

2024年龍年勳章

我都好唔捨得大家

願主賜福各位
其實想了解一吓為何要結束"基督家庭"?

公爵府

2024年龍年勳章

貓大姐 發表於 18-11-19 11:10
回覆 amyincity 的帖子

因為部份討論區要重整, 可以貼在"興趣嗜好"內的"其他"分類

如果可以 "興趣嗜好"內的"其他"分類 重建"基督家庭"竟好了~

首頁

尾頁

跳至