自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

sjssjssjs 發表於 18-9-25 06:28
我先 襪……髮圈
一定......係零食,成日無故失蹤

子爵府

kc_01k 發表於 18-9-25 09:44
襪,明明一機洗,洗完會唔見咗隻,反轉間屋都搵唔倒。離奇失蹤
...

所以我依家一著完對襪……即刻揼入網袋入面……先掉入洗衣機洗就好似好啲

子爵府

mixed_twins 發表於 18-9-25 07:27
指甲鉗,成日都要再買

我就買一隻好細嘅指甲鉗 索性區喺鎖匙圈嗰度

子爵府

BGCOME08 發表於 18-9-25 07:48
髮圈一定係第一位。

呢個我 覺得好離奇……每一次都係返屋企先除 孖辮 ……都真係唔知用下用下就冇……又要再買過

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

青衣為食妹 發表於 18-9-25 09:55
一定......係零食,成日無故失蹤

x 2

仔女食得好快 ,尤其是畀阿仔知道 ,幾日便失蹤了~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

大力大力 發表於 18-9-25 10:07
x 2

仔女食得好快 ,尤其是畀阿仔知道 ,幾日便失蹤了~

大力仔咁鍾意煮嘢食 梗係鍾意食埋零食啦

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 2016畫展勳章

回覆樓主:

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2061772/洗衣機會「食」襪?經常離奇失襪必須留意

複式洋房

一定肯定係錢

公爵府

cbeyond 發表於 18-9-25 06:35
梗係錢啦, 唔覺意就唔見晒

絕對係真架

瑪瑙宮

錢,攞幾多唔見幾多。

wcpcelia    發表於 18-9-25 15:11

子爵府

伯爵府

2019新春慶豚圓

紥頭髮橡筋、襪、衣夾、環保袋同零食,買完冇耐又唔見晒
Praise the Lord!  

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

髮圈同髮夾真係有黑洞架!
大事化小, 小事化毛.........

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

環保袋

男爵府

2019新春慶豚圓

sjssjssjs 發表於 18-9-25 06:28
我先 襪……髮圈

甚少唔見野。有啲手尾,就唔駛浪費時間搵野。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 sjssjssjs 的帖子

space

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

梳, 成日唔記得擺左係邊!!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我反而從未試過唔見襪喎

珍珠宮

2019新春慶豚圓 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

護膚品,成日買⋯太耐又唔用,臉得一塊,都唔知搽得邊樣

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊