少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

阿女最近越吃越少,少少甜少少鹽都不愛,三個月瘦了七磅,又容易發脾氣,打算找e生看看。好煩。有e生介紹嗎?

民房

回覆樓主:

有冇問佢原因? 番學唔開心? 厭食患者會擔心體重過重因而約束自己進食量,你女女係咪咁? 可以去揾心理學家傾傾,你可以睇下呢條link. http://mindpro.hk/%e5%b0%88%e6%a5%ad%e5%9c%98%e9%9a%8a/

複式洋房

Thanks for the information. Very little I can hear from you...may be pressure, may be the change in puberty stage..she said she did not know .....I will look for help from clinical psychologist.

水晶宮

幾大呀?學童保健可否轉介

複式洋房

回覆 mimi005 的帖子

I wonder it is a long queue for government treatment. Looking for a doctor right now. :-(Stay positive

水晶宮

心理醫生好多都好流,當然有非常專業的,但一定要熟人介紹才可,精神科醫生我就知,心理方面你找下來過來人介紹好d

子爵府

SophiaMomMom 發表於 18-9-25 07:13
阿女最近越吃越少,少少甜少少鹽都不愛,三個月瘦了七磅,又容易發脾氣,打算找e生看看。好煩。有e生介紹嗎 ...

幾多歲,壓力大,快看精神科醫生

珍珠宮

王國教室勳章

mimi005 發表於 18-9-30 23:43
心理醫生好多都好流,當然有非常專業的,但一定要熟人介紹才可,精神科醫生我就知,心理方面你找下來過來人 ...

係,我都剛剛俾一個呃錢仲要受氣

首頁

尾頁

跳至