自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主

我得着婆仔鞋既襪同着波鞋既襪 唔襯架喎攞到邊對着邊對,所以一對卷埋一齊掉落櫃桶就得

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係襪頭包襪,大人小朋友都係

wcpcelia    發表於 18-9-25 15:07

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ch_mama 發表於 18-9-25 13:05
我就㩹好一對跟住對摺,唔會用襪頭包襪,全部對摺就一排排打直放入個膠藍度,會容易睇同易揾d,你地又係點 ...

同你一樣

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

以前會襪頭包襪
但發現襪頭橡筋好易wear
後來就卷好一卷卷打棟放就算

禁止發言

禁止發言

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ch_mama 發表於 18-9-25 13:33
襪頭橡筋容易或者快鬆嗎?

暫時未鬆

禁止發言

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

將一隻襪套入另一隻襪裡面,卷埋。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

卷起或平放

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

摺幾摺疊好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ch_mama 發表於 18-9-25 13:33
襪頭橡筋容易或者快鬆嗎?

我係襪頭少少放落去另外一隻襪,唔會成個包住波形咁。 so far唔會好快鬆,如果成個波形就會
月光很美麗☺

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

襪頭包襪

複式洋房

回覆 ch_mama 的帖子

將一隻襪套入另一隻襪裡面,但不卷埋。

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

一〉有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊! 二〉好討厭"打招呼"尼個動作會令人超級討厭你~

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

襪頭反出來包到一個波咁
大事化小, 小事化毛.........

大宅

回覆樓主:

一隻襪塞落另一隻襪入邊,一條條,易搵又唔會整鬆襪頭

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

卷襪頭好易整鬆橡筋
成隻塞入去就無問題

禁止發言

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊