自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減肥計劃正式開始,打算日日keep住做運動。
但有時撞正m come,你地會唔會照做呢?

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果無唔舒服可以照做.

已刪除用户

回覆樓主:

已刪除用户

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

香蕉煎餅 發表於 18-9-25 14:05
...

如果m come,我唔會去跑步做運動。
因為焗住,我會生粒粒
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

其實無乜問題,我係照做。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

減齡達人勳章

身體不適唔會逼自己做,咁會變到唔鍾意做運動

wcpcelia    發表於 18-9-25 15:11

寶石宮

2024年龍年勳章

ninjarabbit 發表於 18-9-25 14:52
其實無乜問題,我係照做。

幸福可以好簡單

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

香蕉煎餅 發表於 18-9-25 14:05
...

我M come 照跑步、照游水(用OB)
運動後M痛都冇埋

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

睇下有冇唔舒服先, 冇就照做.

男爵府

maymay220hk 發表於 18-9-25 15:17
我M come 照跑步、照游水(用OB)
運動後M痛都冇埋

絕對係,而家係M 黎先知佢黎,一D 先兆刀冇

珍珠宮

除非好唔舒服,否則照做。唔會輕易比自己偷懶

PS 我習慣喺屋企開張地蓆就做運動,做完就沖涼,m 唔 m 都喺咁

首頁

尾頁

跳至