自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

有的長...

話說過多兩年三字頭,但宜家已經兩年無拍拖,每日都係不停返工或者同女性朋友去玩,直到上兩個星期去左朋友聚會,主人家暗地裡推介左個男人比我識,仲專登安排我地一齊坐,我見到佢就一見鍾情左,成晚都小鹿亂撞唔敢望佢(好白痴,但真係好耐無試過呢種感覺)我地八個坐一圍,我同三個朋友同佢既三個朋友咁坐,其實本身都各自各咁傾計。

大宅

直到後來話有機會十一點掛八號,我就話可能要走先,因為八號我就無車返屋企,咁坐我最遠個朋友問我宜家住邊,我就答xx,坐我隔黎既佢就暗暗咁講:「xx?」跟住佢個朋友就指住佢話:「佢住你附近咋喎!」咁成檯就起閧叫佢車埋我。其實成餐飯我諗住同佢傾到幾句就滿足架啦,邊有諗過坐埋佢車,咁我就話:「做乜屈人地車我姐~」佢就話:「唔緊要,順路姐~」

大宅

結果散席,佢真係叫我上佢車,沿途既氣氛都好輕鬆既,我怕自己好似開籠雀咁講太多,有時都stop一stop,但佢都有keep住開話題。沿途我又諗佢會唔會問我拎電話呢?我開口問又好唔好呢?

最後落車,佢都無問我....直到第三日,我就忍唔住問主人家拎電話,個男既都有應機,但一句起兩句止,佢話佢公司雖然唔使返工,但都有返公司做野,咁我就話唔阻住佢做野,佢都答:「再講~」不過就夜晚都無搵返我...

大宅

第四日朝我都有搵佢,但我朝早都好忙,所以lunch先覆佢,佢都係有一句沒一句咁答,後來甚至無覆.....咁我都明白係無機會架啦...

於是上黎bk搵下的女追男既post....於是琴日中秋我又乘機同佢講中秋快樂,想搵佢食糖水,佢都有應機,但話要上堂,咁我就話唔阻住佢上堂...

今個星期就生日,好想好想佢陪,就算呃佢出黎食餐「普通飯」都好...但同時,我明白其實佢對我無興趣...

期間我都有同男性朋友傾訴過,不過竟然比佢地問係咪咁飢渴要女追男?女仔主動追求就叫飢渴?我只係wts下佢,我連係佢公司門口扮偶遇都無呀?聽佢地既「開解」更唔開心....

自怨自艾完,多謝你睇到度

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

希望你有進展。

男爵府

回覆 Annettelabelle 的帖子

咁樣..似乎機會不大喎

用戶要求終止服務

Good luck.
我細個嗰陣溝仔都易又好好玩嘅。
記住識幾時放風箏。

wcpcelia    發表於 18-9-26 11:17
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

SOLOBEE 發表於 18-9-25 23:28
回覆 Annettelabelle 的帖子

咁樣..似乎機會不大喎

睇長d先啦
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

男鍾意一個女仔,咩情況都會追落去,睇情況做下普通朋友,再搵其他目標啦,唔好曬時間同心機落佢度

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

神女有心 襄王無夢

我臉皮比輕簿,如果男方係咁嘅反應,我唔會再ws佢

jpwy    發表於 18-9-25 23:42
寶褓保補    發表於 18-9-25 23:35

大宅

冇機

男爵府

回覆樓主:

隨緣啦。有緣就會走在一起。
無緣,就當是漣漪吧。

希望妳明天會更好。

大宅

Wingwingm 發表於 18-9-25 23:29
睇長d先啦

自從主動wts佢兩日都無咩反應後,我都唔敢再搵佢,我怕佢見比面我朋友先唔block我,又怕佢會鬧我朋友做咩私自比電話我...

只係生日越來越近,先再膽粗粗搵佢...

大宅

回覆樓主:

um...機會唔大wor. .唔好令自己沉迷落去喇!

其實你30都未到,我又覺得你唔使心急,上帝早已預備ar ma......
可能next one先係你真命天子呢,加油呀!

男爵府

Annettelabelle 發表於 18-9-25 23:23
有的長...

話說過多兩年三字頭,但宜家已經兩年無拍拖,每日都係不停返工或者同女性朋友去玩,直到上兩個 ...

我老公話除非個男人係食家,故意吊你癮,否則,一個男人如果對個女人有興趣,一定會主動揾,重會希望見到對方,因為男人係原始動物

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Sumyeema1 發表於 18-9-25 23:27
希望你有進展。

x2

子爵府

你試下唔好再主動搵佢了。。。你既行為,大家成年人都明架啦,如果你唔再搵佢,佢都無主動搵返你既。。。咁機會真係好微好微,咁咪算囉~你一定會遇到一個相愛既人

大宅

今日出海 發表於 18-9-25 23:33
我老公話除非個男人係食家,故意吊你癮,否則,一個男人如果對個女人有興趣,一定會主動揾,重會希望見到 ...

係...你講得啱,我男性朋友話好彩佢唔係玩弄感情既人,否則有女仔主動出擊,點會唔食

大宅

Annettelabelle 發表於 18-9-25 23:24
第四日朝我都有搵佢,但我朝早都好忙,所以lunch先覆佢,佢都係有一句沒一句咁答,後來甚至無覆.....咁我都 ...

你可以一睇he is just not that into you嗰套戲,以免你其他女性朋友講野氹你。不要浪費時間在他身上了,希望你快D遇到mr right & you are his ms right too!

用戶要求終止服務

似乎機會好微...

比著我算了.

首頁
12345...10

尾頁

跳至