跳至
[2005年] del~

首頁

尾頁

子爵府

我都冇問題, 仲近我啲潻。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

原帖由 沙沙 於 09-4-27 02:32 發表
真的嗎 等我問埋其他媽咪先~

真架.

珍珠宮

sorry,沙沙,我臨時唔得,表妹個b囡滿月,要去飲
party名單:
1. 沙沙+樺樺daddy+樺樺 =2A1C
2. Hugo ma+ba+Hugo+Ivan =2A1C1B
3. 技安+婷婷+珩珩 =1A1B1C
4. Carol+晞晞da+晞晞 =2a+1c
5. fanny + 樂樂爸 + 樂樂 + 希希bb = 2a+1b+1c
6. forty+ + 66 + 陶陶 = 2a+1c
7. may+瑤瑤 = 1a+1c

共: 12大8細3B

大宅

沙沙

唔好意思,今日先上網,party前因為要同樂樂去同學仔的生日會, 所以如果要轉入元朗我就趕唔到了,所以若果淨係我一個唔得,我下次先再join過到ok。

原帖由 maggiemaggie 於 09-4-28 23:13 發表
sorry,沙沙,我臨時唔得,表妹個b囡滿月,要去飲
party名單:
1. 沙沙+樺樺daddy+樺樺 =2A1C
2. Hugo ma+ba+Hugo+Ivan =2A1C1B
3. 技安+婷婷+珩珩 =1A1B1C
4. Carol+晞晞da+晞晞 ...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

唔好意思呀,我個女病左,
我老公話流感到時又唔知點,
所以我唔參加喇.

首頁

尾頁

跳至