影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

bigbighei 發表於 19-11-5 10:04
冇呀,我見都冇乜人提,張小姐我又冇乜睇佢,
是否好笑的!

吾係笑片,係職場老公疑出軌啲故事

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

bigbighei 發表於 19-11-5 10:04
冇呀,我見都冇乜人提,張小姐我又冇乜睇佢,
是否好笑的!

好到肉,老婆疑神疑鬼,捉姦種種,張娜拉演得幾到肉

珍珠宮

coo1068 發表於 19-11-5 10:10
好到肉,老婆疑神疑鬼,捉姦種種,張娜拉演得幾到肉

又幾得意喎,一陣做完嘢開嚟及下先,謝謝
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

象牙宮

bigbighei 發表於 19-11-5 10:19
又幾得意喎,一陣做完嘢開嚟及下先,謝謝

VIP 同檔收視第一(emoji)

11月4日晚月火劇收視率~

(全國)
KBS《#綠豆傳#》(主演:#金所泫#、 #張東允#、#宋建熙#)第19集、第20集:4.6%、6.4%(-2.8、+1.8)

SBS《#VIP#》(主演:#李尚允#、#張娜拉#、#李清娥#)第3集上、第3集下:6.0%、8.0%(-0.5、+0.4)

tvN《#抓住幽靈#》(主演:#文瑾瑩#、 #金善浩#)第5集:3.0%(-0.4)

JTBC《#花黨:朝鮮婚姻介紹所#》(主演:#金旻載#、#孔升妍#、#朴志訓# )第15集:3.2%(-0.1)

珍珠宮

coo1068 發表於 19-11-5 12:05
VIP 同檔收視第一(emoji)

11月4日晚月火劇收視率~

嘩. 咁勁!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 19-11-5 09:05
電影?
電視劇

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-5 13:38
電視劇

一於追呀!

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-11-5 17:15
一於追呀!

木村呢排好勤力,《Grand Maison東京》剛開播無奈,一月又有新劇上

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-5 17:34
木村呢排好勤力,《Grand Maison東京》剛開播無奈,一月又有新劇上

...

東京 竹真係等到頸都長埋,都未有第三集

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-11-5 17:46
東京 竹真係等到頸都長埋,都未有第三集

我未睇,諗著儲多幾集先開

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-5 19:17

明智! 真係好漫長!

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-11-6 09:07
明智! 真係好漫長!

原來你都有追日劇

象牙宮

Heymanma 發表於 19-11-5 19:17

以前我會睇日劇,仲好迷,啱睇嗰啲連片都買左

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-6 09:32
原來你都有追日劇

有呀, 其實我以前一直只睇歐美,日劇, 係四爺令我轉韓劇,而soso 就令我愛上韓劇男神, 走唔開lu
哩排日劇好多中年男神回歸, 早排有福山, 近期有亞部宽, 木村,反町....都追得過架

珍珠宮

coo1068 發表於 19-11-6 10:09

咁你咪收埋好多??

象牙宮

bigbighei 發表於 19-11-6 12:00
咁你咪收埋好多??
竹野內豐啲片有好多

bigbighei    發表於 19-11-6 14:16

珍珠宮

coo1068 發表於 19-11-6 12:10
竹野內豐啲片有好多

佢家下都keep住有劇上,仲好有型

珍珠宮

coo1068 發表於 19-11-6 10:09

其實我都係近8、9年先睇劇,當時火辣辣的木村我都係後知後覺在9年前無意中睇咗佢套《悠長假期》先趕上我嘅追劇生涯

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-11-6 11:59
有呀, 其實我以前一直只睇歐美,日劇, 係四爺令我轉韓劇,而soso 就令我愛上韓劇男神, 走唔開lu
...

我轉睇韓劇係因為soso, 2014年J2做主君第一集,我就被迷住,開啟我的韓劇人生

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-11-7 17:33
我轉睇韓劇係因為soso, 2014年J2做主君第一集,我就被迷住,開啟我的韓劇人生
...

咁我好遲先開始韓劇,唔知邊個叫我睇四爺做夜行書生好好睇,但都未中毒後來係睇幽靈即刻比Soso 敗了. Soso 真係好吸引呀!之前無論咩劇既男主都冇吸到到要轉台囉

首頁

尾頁

跳至