影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 19-6-18 09:02
我都係響Netflix 睇, 畫質係靚的話, 以為可吸引到我睇, 我睇左三集都係放棄左了。
...

你地咁多人都裝Netflix 嘅,月費好平咩?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 19-6-18 10:50
你地咁多人都裝Netflix 嘅,月費好平咩?

我聽女講, 一人收費係6x, 但搵夠4人join就9x/4人, 仲要係睇4k版本。

4人join意思係可4人同一時間分別睇不同影片, 仲可以免費dl.
[

珍珠宮

amychoi 發表於 19-6-18 10:53
我聽女講, 一人收費係6x, 但搵夠4人join就9x/4人, 仲要係睇4k版本。

4人join意思係可4人同一時間分別睇 ...

我都有睇過4個人月費係最扺,不過我見韓劇好多喺免費app都睇到所以冇join

珍珠宮

stella816 發表於 19-6-18 10:57
我都有睇過4個人月費係最扺,不過我見韓劇好多喺免費app都睇到所以冇join
...

如果睇電影就真係好抵的。今朝睇左本部長, 妳估佢有無升職呢?

[

珍珠宮

amychoi 發表於 19-6-18 10:58
如果睇電影就真係好抵的。今朝睇左本部長, 妳估佢有無升職呢?
...

我估實有嘅,反而我諗會唔會又喺緊張關頭睇到野擊敗嗰個舅父呢

珍珠宮

stella816 發表於 19-6-18 11:08
我估實有嘅,反而我諗會唔會又喺緊張關頭睇到野擊敗嗰個舅父呢

舅父咪會用面盲阻佢升囉!
但現場有秘書在時, 又激動血壓上升咪見到其他人面囉!
所以本部長係唔可以無左秘書在旁的。
[

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 19-6-14 16:35
理智表達意見大前提係唔好做損人不利嘅野囉!

agree. 和平表達係無問題

公爵府

2019新春慶豚圓

amychoi 發表於 19-6-18 09:56
可否教我點搵可以睇到有咩韓劇播? 我發覺今日目到有這劇, 可能過幾日又唔見到.
...

佢有韓劇果欄架,我睇多幾次佢就出親都是韓劇. 也都有現正熱播都可以睇到有咩劇做緊.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-6-18 13:08
佢有韓劇果欄架,我睇多幾次佢就出親都是韓劇. 也都有現正熱播都可以睇到有咩劇做緊.

...

Thx!我返去試一下先
[

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

又落雨

公爵府

2019新春慶豚圓

coo1068 發表於 19-6-18 14:30
又落雨

係呀仲要出去果陣冇帶傘

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

KBS新水木劇《#Justice#》公開 #崔振赫 #孫賢周 #林珍娜 #朴成勳 等人劇本練習照~

《Justice》改編自同名網絡小說,講述因為不當的權力和金錢而失去家人的律師,和燃燒著復仇之火的像惡魔一樣的男人交易後而展開的解決關於高層的像垃圾一樣案件,作為報酬律師的人生變得越來越有價值和快樂。
由獨幕劇《仲夏夜之夢》趙雄導演執導,《無理的前進》鄭燦美編劇執筆,接檔《丹,唯一的愛》7月播出。

公爵府

2019新春慶豚圓

coo1068 發表於 19-6-18 15:30
KBS新水木劇《#Justice#》公開 #崔振赫 #孫賢周 #林珍娜 #朴成勳 等人劇本練習照~

《Justice》改編自同 ...

有崔振赫呀

琥珀宮

據悉演員 #池昌旭#、#元真雅#確定將攜手出演tvN新周末劇《#請融化我吧#》~

該劇有望接檔《阿斯達年代記》第三部,講述參與24小時冷凍人計劃的男女因一場神秘的陰謀在二十年後甦醒的故事,他們一方面需要承受為了生存不得不將平均體溫保持在31.5°的副作用,一方面又要承受讓人 熱血沸騰的心動,將會上演一場驚險刺激的解凍浪漫故事。 池昌旭將在劇中飾演在二十年後甦醒的冷凍人綜藝台明星導演馬東燦,元真雅則將飾演聽聞報酬頗豐才被蠱惑到參與冷凍人計劃的女主角,同樣也在二十年後 才再次甦醒。

珍珠宮

coo1068 發表於 19-6-18 15:33
據悉演員 #池昌旭#、#元真雅#確定將攜手出演tvN新周末劇《#請融化我吧#》~

該劇有望接檔《阿斯達年代記》 ...

幾想仲基劇快完
[

公爵府

2019新春慶豚圓

amychoi 發表於 19-6-18 19:32
幾想仲基劇快完

比你講佐先添

珍珠宮

bigbighei 發表於 19-6-18 21:32
比你講佐先添

睇小池好過佢啦!
[

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

幾想仲基劇快完
仲基套劇播完Part 2之後會播IU同珍九嗰套,之後播繼續仲基套Part 3,再之後先會到小池上場,要等到九月尾

琥珀宮

幾想仲基劇快完

直頭冇開佢個look 好趕客

珍珠宮

Heymanma 發表於 19-6-19 02:08
仲基套劇播完Part 2之後會播IU同珍九嗰套,之後播繼續仲基套Part 3,再之後先會到小池上場,要等到九月尾 : ...

Iu劇都未必睇
[

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊