影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2020勳章

amychoi 發表於 20-9-8 13:49
我真係好唔鍾意佢, 而家男主好友知道自己女友講大話, 會點呢?

好友死忍囉,佢好愛女二架
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

水晶宮

2020勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 20-9-9 09:03
好友死忍囉,佢好愛女二架

有劇鋪啦!
[

珍珠宮

2020勳章

stella816 發表於 20-9-8 13:47
其實我唔明女二咩心態,無啦啦同現任男友拍拖,但又覺得佢唔係真心鍾意佢,反而覺得佢鍾意男主多啲,呢個 ...

直頭冇聊,佢喜歡男主,但唔知咩原因冇一齊 反而同佐好友一齊,佢跟本忘記唔到男主,見人地身邊有女人又唔開心,一定一定攪攪亂,分分鐘攪到人地好友反目.
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

2020勳章

amychoi 發表於 20-9-9 09:06
有劇鋪啦!

咁好

珍珠宮

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝各位中秋節快樂
cr. logo

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

祝大家中秋節快樂

珍珠宮

2020勳章

coo1068 發表於 20-10-1 11:42
祝大家中秋節快樂

各位, 中秋節快樂

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

bigbighei 發表於 20-10-1 11:57
各位, 中秋節快樂

多謝

珍珠宮

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小池祝大家中秋節快樂
-
各位!!!節日到了。希望大家能在因為病毒很累的時候,能度過溫暖的節日就好了!!祝大家度過幸福豐饒的節日:)

琥珀宮

好耐冇回家今日係國國生日,
祝老公生日快樂

水晶宮

2020勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 20-10-23 20:11
祝老公生日快樂

咁晏
[

琥珀宮

amychoi 發表於 20-10-23 21:25
咁晏

今早係ig 講左啦

珍珠宮

2020勳章

coo1068 發表於 20-10-23 21:51
今早係ig 講左啦

珍珠宮

coo1068 發表於 20-10-23 20:11
祝老公生日快樂
補祝國國生日快樂

好耐無佢消息啦,有無接拍新劇

琥珀宮

Heymanma 發表於 20-10-24 16:37
補祝國國生日快樂

好耐無佢消息啦,有無接拍新劇

未有劇上

水晶宮

2020勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 20-10-24 17:11
未有劇上

我都補祝國國happy birthday

琥珀宮

多謝各位姊妹

珍珠宮

小池新劇官宣

池昌旭、金智媛 主演《都市男女的愛情法》
正式公佈12月8號首播,Netflix同步播映

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
鄧倫 ... 2 3 4 5 6 .. 528
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊