親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

vevenuc 發表於 18-10-20 08:26
我出年復活節去,都係2日1夜legoland

我去完返黎啦。
我係3日2夜。我覺得夠時間玩晒2個樂園,因為其實2個樂園都唔係好大。我又平日去。所以唔多洗排隊。

侯爵府

MommyPanel勳章

我係好媽媽 發表於 18-10-24 20:35
我去完返黎啦。
我都係2日1夜。我覺得夠時間玩晒2個樂園,因為其實2個樂園都唔係好大。我又平日去。所以唔 ...

你住Legoland hotel 嗎?

子爵府

我係好媽媽 發表於 18-10-24 20:32
睇返statement, 大約1,400/晚。
我係平日住,如weekend, 會再貴幾百一晚。

Thx

侯爵府

vevenuc 發表於 18-10-25 01:18
你住Legoland hotel 嗎?

係呀,住legoland hotel

侯爵府

MommyPanel勳章

我係好媽媽 發表於 18-10-25 08:07
係呀,住legoland hotel

環境如何呀?小朋友開心嗎?我出年復活節去,一定多人

侯爵府

vevenuc 發表於 18-10-25 08:42
環境如何呀?小朋友開心嗎?我出年復活節去,一定多人

小朋友一定會好開心。我仔晚晚留係lobby砌lego唔願走。
但真心,酒店真係比較舊,我low season 平日去,都要1,400/晚,其實係唔抵。但小朋友真係好開心。佢個早餐都唔差,都好多選擇揀。園內lunch就無乜選擇又貴。建議可出返黎去隔離個商場仔食lunch。如去左新加坡先,建議唱左馬幣先。legoland 旁間找換店好似關6點。legoland收坡紙找馬幣的。

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係好媽媽 發表於 18-10-25 08:59
小朋友一定會好開心。我仔晚晚留係lobby砌lego唔願走。
但真心,酒店真係比較舊,我low season 平日去,都 ...

請問你係住兩晚legoland hotel定一晚? 我想聖誕去, 堅貴
所以想只住一晚legoland hotel, 另一晚住Jen, 但唔知方唔方便

侯爵府

psac 發表於 18-10-25 10:29
請問你係住兩晚legoland hotel定一晚? 我想聖誕去, 堅貴
所以想只住一晚legoland hotel, 另一晚 ...

我上面打錯左。我住左2晚呀。第3日朝早一早就返左新加坡。

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係好媽媽 發表於 18-10-25 11:06

我上面打錯左。我住左2晚呀。第3日朝早一早就返左新加 ...

謝謝, 我再諗諗, 聖誕價好甘

侯爵府

psac 發表於 18-10-25 11:36
謝謝, 我再諗諗, 聖誕價好甘

平日價我都覺得唔值。聖誕一定貴。但小朋友真係好開心

別墅

我2大2小(5.5&3歲)想聖誕節去
可分享下行程嘛?
我想係新加坡落機食d野就包車去左legoland,2日1夜再返新加坡,咁樣好嘛?
另外見有jm提Jen,近legoland嘛?

謝謝~

子爵府

小氣人妻 發表於 18-10-29 12:13
我2大2小(5.5&3歲)想聖誕節去
可分享下行程嘛?
我想係新加坡落機食d野就包車去左legoland,2日1夜再返新 ...

咁樣好,比中段去可以搬少次酒店

想慳時間就買外賣上車,有個幾鐘你慢慢食

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我係好媽媽 發表於 18-10-24 20:32
睇返statement, 大約1,400/晚。
我係平日住,如weekend, 會再貴幾百一晚。

貴左! 我上年10月中book 今年年廿幾兩晚都係2200! 今日我再睇返d價, 已經要3000
放下自在

首頁

尾頁

跳至