自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

點解吸毒人士捐血會冇人知?
我100%肯肯定呢個人有吸毒,但佢成日去捐血,紅十字會唔會check咖咩?
最奇怪係呢個人仲要係公務員,點解入職身體檢查會唔知,捐血又冇人知?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

咁恐佈,你快D話俾紅十字會聽,唔好再俾佢捐血

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

好嚇人喎

子爵府

pandat 發表於 18-9-30 23:12
點解吸毒人士捐血會冇人知?
我100%肯肯定呢個人有吸毒,但佢成日去捐血,紅十字會唔會check咖咩?
最奇怪係 ...

你吸毒嘅意思係索K, 啪丸定打白粉針先?

男爵府

bebeyi 發表於 18-9-30 23:30
你吸毒嘅意思係索K, 啪丸定打白粉針先?

以我所知就係索K,可卡因

boccioni    發表於 18-10-1 12:53
wcpcelia    發表於 18-10-1 09:13

男爵府

pandat 發表於 18-9-30 23:33

好在你知真相。請快同佢地講。
那人做埋啲惡毒野,好離譜

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

咁我都好想知啊

珍珠宮

回覆樓主:

咁兒戲?!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

唔係下話! 好驚喎!
放下自在

珍珠宮

回覆樓主:

講開先覺捐血時填份問卷冇問有冇吸毒喎,全程都冇問呢個問題

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

水晶宮

係咪無針筒所以得?

不過其實自己填表時講大話
話無男男 唔吸毒 check到咩?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

虛報資料?如果佢老實話自己吸毒,無奶油比佢損架喎!

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁要等有依方面工作經驗,既jm答你啦!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

stkyo 發表於 18-10-1 00:04
虛報資料?如果佢老實話自己吸毒,無奶油比佢損架喎!

問卷無呢條問題架
放下自在

水晶宮

回覆樓主

我相信 當血液輸入別人身體前 一定會先作檢驗吧

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係有嘅,紅十字會網頁已有sample健康問卷
不過donor自己話無,紅十字會都無辦法知

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-10-1 00:22
問卷無呢條問題架

可能改左,我記得有條問題問有無濫用藥物同吸毒

首頁
12345...7

尾頁

跳至