親子旅遊

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

mimikitty28 發表於 19-5-16 17:00
請問Kiempenski自助餐好食嗎?

自助部份選擇唔多,menu食品任食,食品質素同服務好好。
海鲜有生蠔、蟹腳、青口、壽司、即切魚生、2款凍蝦。
如要食品款式多Kempemski唔啱,呢間啱2公婆拖友,食客唔多用餐環境安静

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

happykk 發表於 19-5-16 23:33
自助部份選擇唔多,menu食品任食,食品質素同服務好好。
海鲜有生蠔、蟹腳、青口、壽司、即切魚生、2款凍 ...

多謝你, 我已訂了月尾去食, eatigo有半價

子爵府

mimikitty28 發表於 19-5-17 08:56
多謝你, 我已訂了月尾去食, eatigo有半價

eatigo book到半價好抵,港幣2佰幾香港冇可能食到。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

happykk 發表於 19-5-17 11:50
eatigo book到半價好抵,港幣2佰幾香港冇可能食到。

謝謝介紹,即刻book左

子爵府

YuYuMother 發表於 19-5-17 12:31
謝謝介紹,即刻book左

提提你Kempenski buffet 唔啱小朋友,自取選擇唔多可能有人覺得唔夠嘢食揀
飲品包水,咖啡茶,另叫飲品唔貴

水晶宮

happykk 發表於 19-5-17 13:08
提提你Kempenski buffet 唔啱小朋友,自取選擇唔多可能有人覺得唔夠嘢食揀
飲品包水,咖啡茶,另叫飲品唔貴 ...

謝謝你。

同呀女去玩,佢唔係小朋友了,中學畢業啦,靜靜地食下野岩我地

A la carte menu 任叫好正

子爵府

YuYuMother 發表於 19-5-17 13:25
謝謝你。

同呀女去玩,佢唔係小朋友了,中學畢業啦,靜靜地食下野岩我地

你女同我仔一樣大
要静静地食吓嘢傾吓計就啱哂啦

大宅

請問LANDMARK BANGKOK嘅自助晚餐好嗎?

男爵府

happykk 發表於 19-5-17 13:08
飲品包水,咖啡茶,另叫飲品唔貴 ...

請問甜品ok 嗎?多甜品多唔多選擇

男爵府

happykk 發表於 19-5-17 13:59
你女同我仔一樣大
要静静地食吓嘢傾吓計就啱哂啦

我已訂了一晚, 查實佢直得食2次自助餐, 定係一次試下味道就得呢?

請問還有其他推介嗎?

GOJI 和 Atrium 的自助餐有何評價?

水晶宮

joandcohk 發表於 19-5-18 13:19
我已訂了一晚, 查實佢直得食2次自助餐, 定係一次試下味道就得呢?

請問還有其他推介嗎?

我都訂左goji, 朋友食開話brunch正,但我就唔到日子,訂左平日夜晚。

子爵府

BB-CLEVER 發表於 19-5-18 10:28
請問甜品ok 嗎?多甜品多唔多選擇

唔太多

子爵府

joandcohk 發表於 19-5-18 13:19

請問還有其他推介嗎?

食2次自助餐,第2次試其他

我冇去呢2間食自助餐

男爵府

謝謝2位的回覆

大宅

Praya kitchen 有現場即煮海鮮, 有冇jm試過好唔好?

珍珠宮

回覆 joandcohk 的帖子

4月中食過 GOJI, 好多野食, good !

子爵府

V_CHENG 發表於 19-5-18 10:15
請問LANDMARK BANGKOK嘅自助晚餐好嗎?

唯一一次食到無味嘅即開生蠔就係呢間

大宅

15週年勳章

請問有沒有jm 試過 baiyoke sky hotel 自助餐?

侯爵府

luppy 發表於 19-4-26 23:49
吃左pullman, 都可以。有半價...

請問Pullman的餐廳名是否Atelier?

侯爵府

pangps 發表於 19-1-3 20:38
想請問你訂六點有半價,咁可以食到幾點?

Goji而家睇7月1日Monday 6pm只得-10%, 9pm先有-50%
Atelier7月1日Monday 6pm就有-50%

首頁
34567...9

尾頁

跳至