自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

返屋企開返網上銀行,睇到你過左數去邊個戶口的,我試過,賣家都接受。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

goo_littlebb 發表於 18-10-3 09:02
返屋企開返網上銀行,睇到你過左數去邊個戶口的,我試過,賣家都接受。
...

我問佐銀行,因為我係簿仔戶,所以只會顯示ATM,唔會有戶口號碼,不過賣家都覆佐話check 2日。

寶石宮

2023年兔年勳章

yuyu.c 發表於 18-10-3 09:17
我問佐銀行,因為我係簿仔戶,所以只會顯示ATM,唔會有戶口號碼,不過賣家都覆佐話check 2日。
...

希望完滿解決

琥珀宮

你試同對方講係部機無入數紙出,你講你大概幾點鐘入數,其實唔明賣家CHECK數點解要俾50手續費,唔係好似我哋普通市民咁上網或打簿就CHECK到條數架啦咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

手機app睇唔睇到transaction?cap圖?
你真係唔好彩,不過個賣家都幾老套,我試過好幾次網購唔記得取收據,賣家叫我話佢知邊個地方,時間的ATM過數就可以

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

yuyu.c 發表於 18-10-3 09:17
...
ONLINE BANKING 睇唔到

戶口號碼? 可以要等月結單.

你ONLINE BANKING 去改返可以過數, SET 金額低D

你去分行乜都要收錢.

人地賣家一日咁多生意, 要同你CHECK 數係煩到人地.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

cherrieloy 發表於 18-10-2 18:14
叫銀行出返張過數紙比你啦,依家係櫃員機冇紙出,係銀行嘅錯,銀行點都要負返啲責任
...

但柜員機無紙出係㩒錢前會顯示架喎

伯爵府

我都試過两次櫃員機冇入數紙,都是hsbc。

家陣過數前都撳200蚊,試過有紙出先賬。

子爵府

回覆樓主:

我都試過,所以而家過數前影底先

首頁

尾頁

跳至