自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/243598/%E5%A4%9A%E5%9C%96-%E5%A8%9B%E6%A8%82%E5%9C%88%E8%BA%AB%E5%83%B9%E6%9C%80%E9%AB%98%E5%8F%B8%E5%84%80%E6%8E%92%E8%A1%8C%E6%A6%9C-%E9%AB%98%E5%A4%A7%E9%9D%9A%E4%BB%94%E6%A3%AE%E7%BE%8E%E7%AB%9F%E5%B1%88%E5%B1%85%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E4%BD%8D
【多圖】娛樂圈身價最高司儀排行榜 高大靚仔森美竟屈居第二位

睇題目開頭我估係麥美恩,原來唔係同埋都幾出奇,真係估你唔到

珍珠宮

Derek同森美做主持真係幾好

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

睇結果又唔太出奇

大宅

畀面勳章

森美本身已經係老牌司儀, 但近年來我覺得麥美恩人氣急升估唔到唔份榜, BOB其實我都估到榜上有名
不過DO姐,鄭旦瑞果堆係咪唔算全職司儀上左神級地位所以唔入榜?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

李浩霖又識英文和普通話,他高薪唔出奇,所以唔使係大台做,搵真銀好過
估唔到森美做司儀搵得多過阿Bob , 楊洛婷(係咪Dear Jane主音個太太?)原來她接咁多司儀做,區永權都咁勁,我仲唸住6號勁過佢添
麥美恩新進,應該未搵到咁多錢

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

原來他叫 Derek

侯爵府

回覆樓主:

楊洛婷好專業,好多人讚佢記性好好,睇1次份稿已經ok, 英文了得唔在講,性格好cheerful, 唔會台前台後2個樣。

珍珠宮

以前dereck仲係TVB時, 已有JM讚過佢主持大方得體,
而家自由身主打high end show, 抵佢身價最高

象牙宮

2024年龍年勳章

choc_choc 發表於 18-10-8 11:09
楊洛婷好專業,好多人讚佢記性好好,睇1次份稿已經ok, 英文了得唔在講,性格好cheerful, 唔會台前台後2個樣 ...

抵佢搵到,叻女!

象牙宮

2024年龍年勳章

mei524 發表於 18-10-8 11:05
原來他叫 Derek

x 2

樣就熟,名唔知。

水晶宮

mickeyeva 發表於 18-10-8 11:04
李浩霖又識英文和普通話,他高薪唔出奇,所以唔使係大台做,搵真銀好過
估唔到森美做司儀搵得多 ...

Bob 感覺上唔到大枱、但佢好多婚禮做

wcpcelia    發表於 18-10-8 11:47

侯爵府

water_monster 發表於 18-10-8 10:56
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/243598/%E5%A4%9A%E5%9C%96-%E5%A8%9B%E6%A8% ...

Derek做主持的確好好
排第一好合理

伯爵府

回覆樓主:

Derek 中英都流利又presentable
梗收貴d

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

1至3都大方得體,李同楊英文好,做品牌司儀一流 我鍾意森美,看場合,有分串

翡翠宮

減齡達人勳章

luckybaby2011 發表於 18-10-8 11:20
Bob 感覺上唔到大枱、但佢好多婚禮做

佢適合low end

寶石宮

2023年兔年勳章

mickeyeva 發表於 18-10-8 11:04
估唔到森美做司儀搵得多 ...

楊係Dear Jane主音太太

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

Derek同Rebeea做司儀大方得體

大宅

畀面勳章

florapang0426 發表於 18-10-8 11:53
佢適合low end

係呀做通俗婚禮司蝕就得, 但講到名錶鑽石 / 咩咩電影節,真係搵返楊洛婷同陳智燊

子爵府

water_monster 發表於 18-10-8 11:02
森美本身已經係老牌司儀, 但近年來我覺得麥美恩人氣急升估唔到唔份榜, BOB其實我都估到榜上有名
不過DO姐, ...

Bob收費絕對唔平,早2年朋友結婚想搵Bob做主持,佢要收8萬一晚

lalau88    發表於 18-10-8 12:16

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

結果正路。

首頁

尾頁

跳至