自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

睇標題以為係兩個男人有路

珊瑚宮

c.vieri 發表於 18-10-8 12:02
有得食、又唔會上身咋

不能同意更多

珍珠宮

MaxMaxMa 發表於 18-10-8 11:51
有個識左好耐既朋友,係男人未婚,鐘意左個人妻
仲話願意做第三者,我都唔知係咩心態(emoji)
已經提左佢無 ...

早前耳邊吹來一陣風:

一位中年男人,拋棄了與自己一起多年的中年女友,搭上了一位有丈夫之中年婦人。
該婦人已有一名幼童。
事件在婦人的家庭鬧開了。
那位男人傳聞向該婦人的丈夫付出金錢,
金錢令事件平息了,並買下該婦人。
該婦人便拋夫棄子的跟了這位男人。
隨後,更有人忍不住透露,
該婦人的丈夫,當初是該婦人耍手段搶來的。

⋯⋯
一個字:

孽!

男爵府

BB防敏心得分享勳章

MaxMaxMa 發表於 18-10-8 11:57
我就係覺得佢認真左
佢話試過斬攬,但佢話雙方斬完都好唔開心
唉,好小聽男人做小三

唔信

子爵府

鄉土班賤男,最鐘意食人妻,唔使俾錢,唔使上身,又乾淨有得食。
唔好諗到男人咁長情,最無情最不負責任就係呢種男人。

如果人妻離婚叫個男人娶佢,包佢即刻人間蒸發。

禁止訪問

伯爵府

吹吹水 發表於 18-10-8 12:50
大把港男都做人第三者,專搵人妻,貪佢哋要返屋企交人,節日花又唔洗買,1句唔好咁揚,乜心思都可慳番,除 ...

我以前公司個同事,係老闆女婿,夫馬爺,佢同我講,佢專玩人妻,唔洗上身

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

我識有個係婚外情,對象都係人妻

子爵府

MaxMaxMa 發表於 18-10-8 11:57
我就係覺得佢認真左
佢話試過斬攬,但佢話雙方斬完都好唔開心
唉,好小聽男人做小三

我細個果陣識過一個男人做第三者
有次同我男朋友上佢屋企等埋佢出去食飯
我見到佢拎住一大堆condom喺度拮窿
話要迫佢做決定

珍珠宮

識有個人妻搭上未婚男,結果真係離婚同條仔一齊,仲係條女自己提出

伯爵府

2018復活節勳章

c.vieri 發表於 18-10-8 12:02
有得食、又唔會上身咋

agree

男爵府

MaxMaxMa 發表於 18-10-8 12:04
我又感覺佢唔係咁衰
以我認識佢

好人就唔會咁啦

男爵府

Rubik 發表於 18-10-8 18:32
識有個人妻搭上未婚男,結果真係離婚同條仔一齊,仲係條女自己提出
...

我都係,個男仲要2高1低,學歷高,人工高,年紀算低,單身。佢哋暗拍離離合合2,3年後,個女拋夫棄子。之後,拍幾年拖結婚,個女仲生了幾個小朋友

公爵府

QY08040408 發表於 18-10-8 12:02
就係囉……有得食唔食仲要人妻冇咁容易上身

子爵府

我都識幾個
某程度上他們 enjoy 呢種 relationship ,因為人妻基於自身條件不足,對外遇特別遷就,特別討好,而又不用負責任,不痴身。當然他們也會投放感情,揾食男除外。

子爵府

jwy2 發表於 18-10-8 19:01
我都係,個男仲要2高1低,學歷高,人工高,年紀算低,單身。佢哋暗拍離離合合2,3年後,個女拋夫棄子。之 ...

嗰個棄子真係慘
點解你仲會用 既圖案?

水晶宮

回覆樓主

真係有愛情至上嘅男人
除左話佢on x之外,都唔知仲可以講咩

珍珠宮

王國教室勳章

MaxMaxMa 發表於 18-10-8 12:04
我又感覺佢唔係咁衰
以我認識佢

我以前識一個男仔朋友係,見返個N年前的ex發現自己最愛佢,但人地結左婚,佢追人追到咩咁。
最後一齊左,個女又後悔,怕老公知,又分手,on and off N次。咁個男仔經濟好好,佢愛佢愛到請定律師,買左層樓,開左一間公司俾個女仔,話等佢放心離婚。
但個女又唔肯要,話唔要佢d錢,話要時間想,佢哋又on and off...
最後個男父母知道左,勁嬲,怕個仔有報應,盡力唔俾個仔見個女仔調左佢去外國至分手。

男爵府

AhiruNoPekkle 發表於 18-10-8 17:19
我親身見過, 有個男人本身有老婆, 又係做咗人哋第三者, 個男人火速離婚去守護個女人, 去表明自己的堅定, 個 ...

甘似我一個朋友既情況既,不過佢係被拋棄的妻子!

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至