自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

[p=28, null, left]天后王菲與李亞鵬所生嘅愛女李嫣一向都熱愛社交網,早年佢就玩微博意外曝光大宅同阿媽嘅衣帽間,加上佢不斷晒自拍、晒靚衫,搞到老竇李亞鵬要出面喝停,仲落order要Del post同account,不過咁都阻止唔到李嫣嘅少女心,久唔久就會見到佢再晒自拍。

自己Account唔晒得,李嫣就「轉攻」閨蜜社交網,近日有網友就大爆李嫣Best friend嘅post,當然就唔少得閨蜜同李嫣嘅合照,仲有唔少佢哋平日嘅生活動態,連佢哋齊齊去王菲嘅騷《幻樂之城》後台、同「大美人」關之琳飯局嘅相都有,真係要咩相有咩相。而晒李嫣相嘅閨蜜就有汪峰囡囡「小蘋果」(汪曼熙)同另一個被指係「白富美」嘅女仔叫周巴黎等。本來兩個星二代有互動唔出奇,不過網友見到佢哋啲相基本上都係去名店濕平,更有人傳佢哋行街買嘢兩個鐘,就使咗成10萬!

而周巴黎又曾貼出坐私人飛機相,不過佢就解釋架私人飛機唔係佢屋企嘅,只係佢爸爸包飛機飛去澳門啫。

睇唔清個樣都仲認到李嫣(右一)!

相反王菲就「保守」得多…

閨蜜式自拍都唔少,李嫣(左)都Chok晒樣。

依家年輕人嘅自拍,梗係要晒晒長腿啦~

王菲(左)就同周迅「破冰」同台合作。

同關之琳飯局喎,真係羨慕死人!

早前李嫣(中)就被拍得同阿媽王菲(左一)行街,大晒長腿。

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

星二代洗10萬濕濕碎
佢地當散銀

esmehouse    發表於 18-10-9 12:56

子爵府

2020勳章

yurijm 發表於 18-10-8 16:43
離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

最緊要係阿媽大把錢,呢世都駛唔哂,唔駛愁

珍珠宮

回覆 mickeyeva 的帖子

周巴黎家姐係唔係周米蘭,周紐約

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

星二代富二代
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

webjen 發表於 18-10-8 16:55
回覆 mickeyeva 的帖子

周巴黎家姐係唔係周米蘭,周紐約

Paris C
New York C
Milan C
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

咁快又咁大個,好似好高喎

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

右下果張相執到似外星人,咁細個搞咩呢

男爵府

回覆樓主

同Paris Hilton d 行為一擔擔

水晶宮

2020勳章

佢而家炫富同上網成癮行為, 似為自己外貌上缺失作心理上彌補
反而大女靖童有份傲骨氣

wcpcelia    發表於 18-10-9 14:06

瑪瑙宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珍珠宮

2020勳章

上校車 發表於 18-10-8 17:16
反而大女靖童有份傲骨氣
...

寶石宮

2020勳章

回覆樓主:

有錢就是任性

洋房

離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

Me 2....原來自己係發雞盲

子爵府

上校車 發表於 18-10-8 17:16
反而大女靖童有份傲骨氣
...

同感。

珍珠宮

2020勳章

離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

me too

侯爵府

畀面勳章

chillimom 發表於 18-10-8 17:12
同Paris Hilton d 行為一擔擔

係!
Nice to meet you!

翡翠宮

2020勳章

mickeyeva 發表於 18-10-8 16:41
天后王菲與李亞鵬所生嘅愛女李嫣一向都熱愛社交網,早年佢就玩微博意外曝光大宅 ...

感覺係王菲係冇心教個女

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章

離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

我都以為係講李偲嫣

首頁

尾頁

跳至