意見反饋
義工

3歲或以上 今日: 2|主題: 5873

粉嶺私立幼稚園边间好点?请给下建议?

民房

國民生產總值:12

仔仔满3岁,想插班入读幼稚園。因持双程证,只好入读私立稚園。我地住粉嶺,附近有嘉德丽同好时光,吾好边间好点?有沒边位仔仔都入读过,可否给点建议?

王國熱話
聖誕快樂@綠針
網購皮褸, 退唔退好?
韓衣
FF MF MyT Reebonz sale

珍珠宮

國民生產總值:49443

Yaming 發表於 18-10-9 14:14
仔仔满3岁,想插班入读幼稚園。因持双程证,只好入读私立稚園。我地住粉嶺,附近有嘉德丽同好时光,吾好边 ...

仲有安基司

別墅

國民生產總值:510

仔仔满3岁,想插班入读幼稚園。因持双程证,只好入读私立稚園。我地住粉嶺,附近有嘉德丽同好时光,吾好边 ...

嘉德麗會好D,傳統學校,課程較深

男爵府

國民生產總值:7424

無知一問,持雙程證可以入讀香港幼稚園?唔係要有出世紙先可以報名(津幼/私幼)?
粉嶺比較好既私幼係安基司,但有n班,考k1可能比較少位或者只有下午班。

民房

國民生產總值:12

ricky0223 發表於 18-10-10 11:14
無知一問,持雙程證可以入讀香港幼稚園?唔係要有出世紙先可以報名(津幼/私幼)?
粉嶺比較好既私幼係安基 ...

有些私立幼稚園可以入读。里两间近点,所以选其中一间读住先,未知边间好点。等批了单程证,再转公立幼稚園。

洋房

國民生產總值:34

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

点解我打去教育局话无身份证一定入读不了的吗?连私立都系

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.