興趣嗜好

跳至
[手機] 上網卡

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問我有張上網卡係未唔可以用WhatsApp

水晶宮

mo.mchen201001 發表於 18-10-9 21:37
請問我有張上網卡係未唔可以用WhatsApp

你意思係只有上網冇電話號碼?

大宅

mandy952 發表於 18-10-9 23:03
你意思係只有上網冇電話號碼?

水晶宮

mo.mchen201001 發表於 18-10-9 23:04

應該用到,理論上whtapp個電話號碼係賬號
再唔係你disable張電話卡,只用wifi,睇下whtapp用唔用到未知囉

大宅

mandy952 發表於 18-10-9 23:12
應該用到,理論上whtapp個電話號碼係賬號
再唔係你disable張電話卡,只用wifi,睇下whtapp用唔用到未知囉
...

我意思我張卡冇電話号碼祇係上網卡,whatsapp

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

手機已DOWNLOAD 咗 WHATSAPP 未?

大宅

cy101 發表於 18-10-10 17:22
手機已DOWNLOAD 咗 WHATSAPP 未?

download咗

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得用到喎!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題